Testikuljettaja

TESTIKULJETTAJA


Pidätkö ajamisesta? Oletko kiinnostunut osallistumaan autoalan kehitystyöhön? Nyt sinulla on tilaisuus osallistua auton ominaisuuksien testaamiseen.


Intertek tarjoaa asiantuntemusta autoteollisuuden suorituskyky-, laatu- ja luotettavuusstandardeista tehokkaalla, kustannustehokkaalla näkemyksellä ja testausratkaisulla.


Haemme nyt kahta TESTIKULJETTAJAA (huom. 30 - 35- vuotias mies ja nainen) henkilöauton testaamiseen kahdeksi päiväksi per kuljettaja.


Jos sinulla on pari vuotta ajokokemusta, hyvä englannin kielen taito ja olet kiinnostunut pääsemään mukaan osaksi autoalan kehitystyötä, tartu tilaisuuteen. Tehtäväsi on ajaa eri pituisia matkoja kahden päivän aikana ohjeiden mukaan sekä antaa palautetta englannin kielisellä kyselylomakkeella erilaisiin asioihin liittyen ajokokemukseen ja auton ominaisuuksiin. Saat tehtävään hyvät ohjeet ja opastusta koko ajan tarvittaessa. Ohjeistus tapahtuu englannin kielellä, joten hyvä kielitaito on edellytys.


Ajot tapahtuvat ajalla 21. - 26.2.2020, kahtena erillisenä päivänä, lähtöpaikkana Helsinki.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian painamalla hae-painiketta ja rekisteröimällä CV:si Manpowerin sivuilla. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Tytti Aalto, tytti.aalto@manpowergroup.fi.