Tiiminvetäjä-mekaanikko, Linja-autokorjaamo

YES-EU Oy ("YES") on yritys, joka toimii Yutong-bussien jälleenmyyjänä Pohjoismaiden markkinoilla. Yutong-sähköbussit on suunniteltu vaikeisiin käyttöolosuhteisiin, ja ne ovat osoittautuneet toimiviksi korkeimmalla tasolla todellisissa käyttöolosuhteissa. Yutong on maailman suurin linja-autovalmistaja, jonka tuotantokapasiteetti on jopa 95 000 linja-autoa vuodessa. YESillä on myös valikoima tukituotteita ja -palveluita asiakkailleen, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin, kuten akkujen jälkimarkkinaedustajan asema ja DC-latauslaitteiden myynti- ja korjauspalvelut. YES on kasvanut nopeasti viime vuosina yhdeksi Suomen suurimmista sähköbussien toimittajista

YES-EU on laajentamassa toimintojaan Turkuun, jonne avataan syksyllä 2022 uusi sähkölinja-autokorjaamo. Etsimme uuteen korjaamoon nyt

Tiiminvetäjä-Mekaanikkoa

vastaamaan korjaamon päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta sekä toimimaan esihenkilönä yhdelle mekaanikolle. Suuri osa työstäsi tulee kulumaan päivittäisten mekaanikko- ja korjaustehtävien parissa osana muuta tiimiä. Tämän lisäksi toimit tiimin "kymppinä" koordinoiden korjaamon prosesseja ja pitäen huolta aikatauluista. Toimit myös vahvasti asiakasrajapinnassa, ollen linkkinä asiakkaiden ja korjaamon välissä, vastaanottamassa toimeksiantoja liikennöitsijöiltä. Näiden lisäksi työhön sisältyy myös laskuttamista, varastonhallintaa sekä tietojärjestelmien käyttöä. YES-EU:n korjaamo vastaa kokonaisvaltaisesti myymiensä linja-autojen huollosta, joten kaikki sähkölinja-autojen osat sekä tekniikka tulevat hyvin tutuiksi.

Vastaat tehtävässä Korjaamopäällikölle. Tässä roolissa on myös hyvä mahdollisuus edetä kokoaikaisen Työnjohtajan rooliin.

Tähän tehtävään sopivalta henkilöltä tulisi löytyä vähintään muutaman vuoden käytännönläheinen kokemus ajoneuvotekniikan parista, sekä jonkin verran kokemusta ja osaamista raskaan kaluston huolloista. Sinun tulee myös viihtyä asiakasrajapinnassa, joten työkokemus asiakkaiden parissa toimimisesta, joko ajoneuvoalalta tai joltain muualta alalta, katsotaan eduksi. Tehtävään edellytetään sujuvaa suomen kielen- sekä vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. C-ajokorttipätevyys katsotaan eduksi. YES-EU:lla työskennellään pienessä porukassa nopeasti muuttuvalla sekä kasvavalla alalla, jossa kehittymishalu sekä joustavuus ovat edellytyksiä menestymiselle.

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen tehtävä. Töiden aloitus sijoittuu 2022 elo - lokakuulle.

Mitä tarjoamme?

Osaamiseen perustuvan palkkauksen lisäksi etuinasi tulevat olemaan kattava työterveyshuolto ja hoitovakuutus. Saat meiltä myös liikuntaedun, puhelinedun, sekä nuorekkaan ja innostavan työporukan ympärillesi.

Pääset mukaan voimakkaasti kasvavan sähköisen liikenteen alalle, yritykseen, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin omaan työnkuvaasi kuin myös yrityksen menestykseen, oman kädenjälkesi kautta.

Täytämme tehtävän yhteistyössä Manpowerin kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 3.7 mennessä. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Juhani Äikäs, [email protected] tai 040 5727 556.