Tilausten koordinoija

Etsimme asiakkaallemme

TILAUSTEN KOORDINOIJAA

Etsitkö tehtävää, joka yhdistää päätetyön sekä käsillä tehtävän työn? Nyt sellainen tehtävä olisi tarjolla, sillä etsimme asiakkaallemme tilausten koordinoijaa pienvarastoon. Tehtävässä hoidat terveydenhuoltoalan tuotteiden tilausten koordinointia sekä toimitusten vastaanottamista. Tehtävä sisältää paljon sidosryhmätyöskentelyä, jotta kansainvälisesti liikkuvat toimitukset saapuvat perille.

Persoonan osalta etsimme henkilöä, joka kantaa vastuun omasta työstään ja on sinut tietotekniikan kanssa. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja toimimaan työssäsi itsenäisesti, olet huolellinen ja tarkka. Et hämmenny uusien haasteiden edessä, vaan suhtaudut niihin ratkaisukeskeisesti. Järjestelmällinen työskentelytapa on tärkeää ja takaa osaltaan sen, että työt etenevät kaikilla osastoilla sujuvasti. KV-ympäristö edellyttää myös englannin kielen käyttöä työssä, joten toivomme, että omaat sujuvan "rallienglannin".

Työ alkaisi sairaslomasijaisuutena, jonka jälkeen tehtävä laajenee omaksi erilliseksi positiokseen.

Työssä menestyminen edellyttää:
- tarkkuutta
- aloitekykyä
- itseohjautuvaa työotetta
- kykyä pitää "monta lankaa käsissä" samanaikaisesti
- stressinsietokykyä
- kykyä hahmottaa kokonaisuuksia (tilaus/toimitusketjut)
- asiakaspalvelukykyä sekä kykyä kommunikoida sidosryhmien kanssa
- englanninkielentaitoa

Työaika on päivätyö maanantaista perjantaihin.
Helpoiten pääset työpaikalle omalla autolla, sillä julkiset kulkevat sijainnista johtuen hieman kehnosti (sijainti Sipoossa).
Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen siirtyminen asiakkaan omille kirjoille mahdollista.
Töiden aloitus helmikuussa sopimuksen mukaan.
Hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Delivery Manager Esko Saurio 040 547 2205/ [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.