Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

TILAUSTENKÄSITTELIJÄ, HOPPE Nordic Countries Oy

HOPPE on omistajaohjattu, maailmanlaajuisesti toimiva perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa. HOPPE tunnetaan Euroopan johtavana ovi- ja ikkunapainikkeiden kehittäjänä, valmistajana ja markkinoijana. Yrityksessämme toimii noin 2´800 työntekijää Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Oikeudenmukaisuus ja hyvä työympäristö ovat meille tärkeitä asioita. Panostamme innovaatioihin ja tavoitteena on aina kannattava kasvu. Nämä luovat pohjan yrityksen kilpailukyvylle ja pitkän tähtäimen toiminnalle.

Haemme HOPPE Nordic Countries Oy:lle Tuusulaan asiakasvastuullista

TILAUSTENKÄSITTELIJÄÄ

kokoaikaiseen ja vakituiseen työtehtävään. Tilaustenkäsittelijänä vastaat kommunikaatiosta asiakkaisiin ja varmistat heidän tilausprosessin sujuvuuden kokonaisuudessaan. Työssäsi tulet kommunikoimaan kansainvälisessä ympäristössä ja Keski-Euroopassa sijaitsevat tuotantolaitokset tulevat tutuiksi. Tässä roolissa tarvitaan myynnillistä otetta ja kykyä kuunnella asiakkaan tarpeita, jotta tuotekyselyitä ja myyntimahdollisuuksia voidaan hyödyntää innovatiivisesti. Tuusulassa sijaitseva yksikkö toimii itsenäisesti Pohjoismaissa ja työtäsi tukevat myynnin sekä tuotteiden asiantuntijat.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

  • tilausprosessin hallinta tarjouksesta toimitukseen
  • asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostilla
  • yhteydenpito tuotantolaitoksiin
  • myynnin tukeminen

Edellytämme sinulta

  • sujuvaa saksan, englannin ja suomen kielen osaamista
  • motivaatiota kasvaa teollisuuden alan ammattilaisena
  • hyviä tietoteknisiä taitoja (Excel)

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee

  • kokemus vastaavista tehtävistä teknisten tuotteiden parissa
  • kaupallinen/teknillinen koulutus
  • ruotsin kielen osaaminen

Tarjoamme sinulle tehtävän taloudellisesti vakaassa kansainvälisessä perheyrityksessä, jossa työtä tehdään pitkällä tähtäimellä. Tästä johtuen emme etsi ainoastaan valmista pakettia vaan olemme sitoutuneet panostamaan sinun kasvuun ja kehittymiseen. Tässä roolissa on myös loistava tilaisuus kehittää omaa kielitaitoaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 3.5.2020 rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Ethän aikaile hakemuksen lähettämisessä, koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Henri Repo, +35844759063 henri.repo@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.