Tilaustenkäsittelijä - Lechler Norden Oy

Lechler - Suutinteknologian innovaatiojohtaja vuodesta 1879. Lechler Group on saksalainen perheomisteinen yritys ja toimii Euroopan johtajana suutinteknologiassa. Lechler Norden Oy on vuonna 2003 perustettu Lechler Groupin tytäryhtiö. Maailmanlaajuisesti Lechler Group työllistää 785 työntekijää.

Vantaalla sijaitseva asiakkaamme Lechler Norden etsii kauttamme nyt ruotsin kielen taitoista ja tarkkaa osaajaa TILAUSTENKÄSITTELIJÄN tehtävään.

Toivomme sinun olevan myynnin tukitehtävistä kiinnostunut osaaja, jolle teknisten tuotteiden hahmotus ei ole vierasta. Haussa on siis motivoitunut osaaja vahvistamaan tiimiä entisestään.

Toimit tärkeänä linkkinä oman organisaatiomme, tehtaidemme ja asiakkaidemme välillä sekä varmistat tilausten ja projektien sujuvan etenemisen. Etsimämme hakija on kielitaitoinen, teknisesti suuntautunut, järjestelmällinen ja hallitsee useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu olennaisesti:

  • Tilausten vastaanotto sähköpostilla ja puhelimella
  • Tilausten syöttäminen toiminnanohjausjärjestelmään
  • Laskujen tarkistus
  • Toimitusten seuranta
  • Asiakirjojen ja dokumenttien laatiminen


Toivomme sinulta:

  • Tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Sujuvaa suomen ja ruotsin kielen suullista sekä kirjallista osaamista sekä englannin kielen hyvää hallintaa
  • Teknistä ajattelutapaa
  • Itsenäistä työotetta
  • Sujuvia IT-taitoja (erityisesti Officen ohjelmat), SAP-järjestelmän tuntemus on eduksesi


Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän asiakasrajapinnassa. Pääset työskentelemään alan johtavien tuotteiden parissa kansainvälisessä ilmapiirissä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on rento ja mukava tiimi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan kesä-syyskuun aikana. Käytössä on liukuva arkityöaika ja työskentely tapahtuu viihtyisällä Vantaan toimistollamme etätyömahdollisuudet huomioiden. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Lechler Nordenille.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360
Sanni Nelimarkka, [email protected], 044 081 6962

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.