Toimialajohtaja, Maansiirto Harry Mäkelä Oy

Maansiirto Harry Mäkelä Oy on vuonna 1985 perustettu jyväskyläläinen perheyritys. Toteuttaen ensiluokkaisella laadulla kaikenkokoiset projektit yli 80 alan ammattilaisen voimin niin Keski-Suomessa kuin Pirkanmaalla. Vuosien aikana yritys on onnistunut kehittämään ja kasvattamaan toimintaansa ennen kaikkea mutkattomaan ja ensiluokkaiseen asiakastyöhön panostaen.

Toiminnan laajentuessa rekrytoimme Toimialajohtajan uuteen rooliin vastaamaan infran toimialasta ja sen strategisesta kehittämisestä.

Meillä on kovaa erikoisosaamista ja tekninen puoli maan pinnalla ja sen alapuolella on vahvoissa käsissä. Etsimmekin henkilöä kokonaisuuden johtamiseen ja kannattavan liiketoiminnan kehittämiseen.

Olet johtoryhmän jäsen raportoiden toimitusjohtajalle ja viet toimialaasi eteenpäin yhdessä neljän vastuuhenkilön kanssa. Talousosasto sparraa sinua projektin lukujen parissa ja toimitusjohtajan kanssa teet töitä asiakasrajapinnassa.

Saat kasvun suuntiin, uusiin projekteihin ja meidän erikoisosaamiseemme nojaavia tavoitteita 2022-2025 aikavälille, mutta jutellaan niistä tarkemmin prosessin aikana.

Meidän arvomme näkyvät kaikkien arjessa; Meillä työskennellään ihmiset ensin ja tästä osoituksena on pitkät työsuhteet. Haluamme kannustaa työntekijöitämme kehittymään ja tarjoamme siihen myös mahdollisuuksia, mm. tukien ammattitutkintojen ja korkeakouluopintojen kanssa. Olemme vastuullinen yritys, joka kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän.

Toivomme Sinulta

  • Aikaisempaa, noin 5 vuoden työkokemusta infra-alan vastuutehtävistä
  • Toimintaketjun tuntemusta
  • Soveltuvaa koulutusta (DI tai insinööri)
  • Näyttöä projektien johtamisesta, EHSQ ja kannattavuus huomioiden

Tarjoamme Sinulle

  • Mahdollisuuden rakentaa rooli alusta alkaen
  • Mielenkiintoisen toimenkuvan monipuolisien projektien parissa, mm. hybriditoimitusmalli
  • Vastuullisen työnantajan ja tiimin tuen
  • Kilpailukykyisen palkan hyvillä luontaiseduilla
  • Kattavan työterveyshuollon

Kiinnostuitko?

Lähetäthän cv:n ja hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.experis.fi viimeistään kuitenkin 24.1.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Sari Ojanen, [email protected]

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa ja valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n palvelukseen.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.