Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Toimistotyöntekijä

Haemme asiakkaallemme teollisuuteen reipasta

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ Vaasaan

Työtehtäviisi kuuluu projektien hallinta (tilauksen vastaanottaminen, dokumentointi, piirustuksen luku, tilauksen välittäminen tuotannon puolelle), ostot ja tilaukset, laskutus, palkanlaskenta ja muut toimistotehtävät.

Odotamme sinulta työkokokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on teknistä ymmärrystä, tiedät mitä tuotannossa tapahtuu ja miten prosessi sujuu tilauksesta tuotantoon. Toivomme sinulta myös työkokemusta teollisuuden toimistotehtävistä ja piirustusten lukutaitoa. Olet tiimipelaaja ja pystyt työskentelemään lisäksi itsenäisesti.

Toivomme sinulta myös:

  • omatoimisuutta
  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • hyviä sosiaalisia taitoja
  • suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksi

Työ on aluksi vuokratyösuhde 6kk, jonka jälkeen siirryt asiakasyrityksen palvelukseen. Työ on 1-vuorotyö ma-pe.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi ja ottaa vastuuta enemmän sitä mukaa, kuin osaamisesi tehtävistä vahvistuu. Tarjoamme lisäksi työn luotettavan yrityksen palveluksessa ja mukavan työyhteisön, jossa huumorin kukka kukkii.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemus tulemaan ja kerro itsestäsi. Haastattelemme hakijoita elokuun ensimmäisillä viikoilla.

Hae tehtävää viimeistään 24.7.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040-570 1065 ja pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.