Toimistoassistentti

Etsimme osa-aikaista

TOIMISTOASSISTENTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun kansainväliseen toimistoympäristöön. Tehtävä sisältää yleisiä toimistohallinnon tehtäviä kuten raportointia ja dokumentointia sekä saapuvan ja lähtevän postin hoitoa. Lisäksi pidät huolta kiinteistöstä ja hoidat tarvittaessa palvelupyynnöt huoltotöiden osalta. Työskentelet aamupainotteisesti arkisin.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Kykyä itsenäiseen ja huolelliseen työskentelyyn
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ystävällistä ja ratkaisukeskeistä asennetta
  • Joustavuutta ja organisointikykyä
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hyvät IT-taidot (Microsoft Office)


Töiden aloitus on mahdollisimman pian ja tuntipalkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää Manpowerin sivujen kautta www.manpower.fi. Hakeminen on helppoa, vain yhteystietosi ja CV:si riittää! Lisätietoa sinulle antaa rekrytointikonsultti Emma Montell, 040 775 3231/ [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt