Toimistoassistentti


Etsimme insinööritoimisto asiakkaallemme

TOIMISTOASSISTENTTIA Kuopioon

Työtehtäviin kuuluu laskutus, tavaranhankinta sekä muut toimiston tehtävät. Jos taidat vielä palkanlaskentaa, katsomme sen eduksi.

Odotamme sinulta

  • kokemusta laskutuksesta ja monipuolisista toimistotehtävistä
  • hyviä it-taitoja ja oppimiskykyä
  • omatoimisuutta ja ahkeruutta
  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi ja ottaa vastuuta enemmän sitä mukaa, kun osaamisesi tehtävistä vahvistuu. Tarjoamme lisäksi työn luotettavan yrityksen palveluksessa ja mukavan työyhteisön. Työ on alkuun vuokratyösuhde 12 kk, jonka jälkeen mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen. Työ on päivätyötä ma-pe kello 8-16 (liukuva työaika).


Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää heti tai viimeistään 3.7.2020 www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040-570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.