Toimistoassistentti, Insinööritoimisto SRT Oy

Insinööritoimisto SRT Oy on rakennesuunnittelun ammattilainen yli 35 vuoden kokemuksella. Olemme erikoistuneet vaativiin betoni- ja teräsrakenteisiin sekä jännitettyihin rakenteisiin. Toimimme myös ulkopuolisena tarkastajana poikkeuksellisen vaativissa rakennuskohteissa. Päätoimialanamme on rakennesuunnittelu, sekä siihen liittyvä kehitys- ja tutkimustoiminta.

Haemme Insinööritoimisto SRT Oy:lle


TOIMISTOASSISTENTTIA taloushallintoon

perhevapaan sijaisuuteen.

Mistä työpäiväsi koostuvat?

Vastuullasi on myyntireskontran hoitaminen ja tarviketilauksista huolehtiminen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu muita yleisiä toimistotehtäviä. Myöhemmin toimenkuvaasi voi sisältyä myös palkkahallinnon tehtäviä. Työpäiväsi sisältävät rutiineja, mutta myös vaihtelevia tilanteita sekä mahdollisuuden päästä ratkaisemaan eteen tulevia haasteita. Myyntireskontran hoitaminen edellyttää yhteydenpitoa asiakkaisiin. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta yhteistyötä tehdään laajasti yrityksen sisällä.

Mitkä asiat auttavat Sinua menestymään tehtävässä?

Aikaisempi kokemus toimisto- tai assistenttityöstä on eduksi. Etsimme henkilöä, jolla on avoin, positiivinen ja itsenäinen asenne sekä hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Olet tarkka ja kärsivällinen ja sinulla pysyy langat käsissä etkä hätkähdä pienestä. Olet myös tottunut käyttämään erilaisia toimistomaailman IT-järjestelmiä. Eduksi katsomme kokemuksen palkanlaskennasta. Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävässä menestymisen kannalta.

Mitä voimme tarjota Sinulle?

Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vakaassa ja mukavassa työyhteisössä. Työ on osa-aikainen (30 h/vko) ja tehdään arkisin joustavasti toimistoaikojen puitteissa. Työsuhteeseen sovelletaan Henkilöstöpalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on noin 10 kk:n määräaikaisuus, mahdollinen jatko selviää myöhemmin.

Vielä viimeisenä hakuohjeet!

Hae tehtävää viimeistään 13.12.2021 www.manpower.fi -sivustolla ja liitä mukaan cv ja hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Emma Montell, p. 040 775 3231 tai [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.