Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

TOIMISTOASSISTENTTIi, Kuopio


Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme

TOIMISTOASSISTENTTIA toisaiseksi voimassa olevaan tehtävään

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelukeskuksen hoitaminen, puhelinvaihteen hoito, postitustyöt, viisumihakemusten käsittelyt, tilausvahvistukset, myynnin tuki sekä tapahtumajärjestelyt Työtä tehdään joustavassa viiden hengen tiimissä auttaen toinen toisiaan. Etsimme nyt joukkomme asiakaspalvelutaitoista ja positiivista henkilöä.

Työssä menestyminen edellyttää:
- positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
- hyviä vuorovaikutus- ja multitasking-taitoja
- joutavuutta työtehtäviin ja työaikoihin
- hyvää englanninkielentaitoa (sekä suomen kielen taitoa)
- monipuolisia IT taitoja (SAP, office-ohjelmat)
Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelu-, toimisto tai aulapalvelutyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työaika on pääsääntöisesti kello 8-16.

Hakeminen: Hae nyt -painikkeella ja kerro miksi olisit paras valinta tehtävään, muistathan myös lähettää päivitetyn CV:n hakemuksen liitteeksi. Hakuaika päättyy 23.10.2019 joten toimithan nopeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Susanna Määttä puh. 040 183 8301

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.