TunturiTec - Työnjohtaja

TunturiTec Oy on vuodesta 1986 lähtien toiminut monipuolinen kone- ja sähköalan tuotanto- ja palveluyritys. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Paraisilla, josta käsin yritys tarjoaa laadukkaita tuotteita ja palveluitaan koko Suomeen.Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen TYÖNJOHTAJAA hitsaus/levypuolelle Paraisille.

Voit olla joko valmis työnjohtaja tai haluat ns. yletä työnjohtoon ja "näyttää kyntesi". Työnjohtajana, sinun kuuluu mm. jakaa töitä, perehdyttää ja valvoa laatua/töiden etenemistä. Etsimältämme henkilöltä tulee löytyä vankkaa kokemusta hitsauspuolen tehtävistä (keskiraskas puoli). Työnjohtajana, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on halu kehittyä ja kehittää toimintaa. Kykenet toimimaan myös erilaisissa toimintaympäristöissä ja aikatauluissa. Omaat hyvät ongelmien ratkaisutaidot sekä olet luonteeltasi joustava ja pitkäjänteinen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

- Omaat hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot
- Olet luonteeltasi joustava ja pitkäjänteinen sekä yhteistyötaitoinen
- Omaat vankan hitsauspuolen kokemuksen
- Kykenet lukemaan piirustuksia

Katsomme eduksesi, jos:

-Sinulla on hitsausalan koulutus (IWS)
-Sinulla on kokemusta hitsauksen koordinoinnista

Tarjolla sinulle:

- Vakituinen paikka vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessä, jossa panostetaan laatuun
- Mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua lisää
- Kilpailukykyinen palkka

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Rekrytointia hoitaa Manpower. Hae paikkaa Manpowerin hakujärjestelmän kautta. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi myös palkkatoiveen.
Kysyttävää? Lisätietoja sinulle Manpowerilla antaa rekrytointikonsultti Esko Saurio. (040 647 2205 - esko.saurio@manpowergroup.fi)

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.