Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Tuotannon assistentti

Haemme asiakkaallemme reipasta

TUOTANNON ASSISTENTTIA Vaasaan

Työtehtäviisi kuuluu mm. tilausten käsittely, tilausten vapauttaminen järjestelmästä tuotantoon, ostot ja laskujen lähettäminen asiakkaalle.

Edellytämme sinulta:

  • englannin kielen taitoa
  • soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta

Toivomme sinulta teknistä ymmärrystä, jota tarvitset tehtävässä toimiessasi. Toivomme sinulta myös tarkkuutta ja huolellisuutta, katsomme eduksi vastaavan työkokemuksen. Osaat toimia itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja ja omaat hyvät sosiaaliset taidot.

Työ on aluksi määräaikainen 6kk, jonka jälkeen siirryt asiakasyrityksen palvelukseen. Työ on 1-vuorotyö ma-pe.

Tarjoamme sinulle tekemisen meininkiä vakaassa yrityksessä ja mukavan tiimin työskentelyyn. Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 13.4.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.