Tuotannon Kehitysinsinööri

Dieta Group on viime vuosina voimakkaasti kasvanut Horeca-alalla toimiva konserni, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli yli 45 miljoonaa euroa. Dieta Group valmistaa ja jälleenmyy laadukkaita ammattikeittiölaitteita- ja tarvikkeita. Konsernin tärkeimpiä tavoitteita on auttaa asiakkaitaan menestymään yksilöityjä ammattikeittiöiden kokonaisratkaisuja tarjoamalla

Dietatec on jo yli 25 vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut maailman johtavia monitoimipatoja tehokkaaseen ruoan tuotantoon ammattikeittiöissä. Se on tunnettu huippulaadukkaista tuotteistaan, joita myydään ympäri maailmaa kansainvälisten jälleenmyyjien ja kumppaneiden kanssa. Tänä päivänä merkittävin osa Dietatecin liikevaihdosta tulee vientimyynnistä. Dietatecin ydintiimi, suunnittelusta valmistukseen sekä myyntiin sijaitsee Helsingin Herttoniemessä. Yritys on osa alan ammattilaisten arvostamaa Dieta konsernia.

Haemme TUOTANNON KEHITYSINSINÖÖRIÄ kehittämään tuotantoamme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja erittäin kiinnostavan tehtävän kehittyvässä ja kasvavassa pohjoismaisessa Horeca-alan konsernissa. Työnantajana olemme eteenpäin katsova, ketterä ja innovatiivinen. Työkulttuurimme on avoin, positiivinen ja kannustava. Henkilöstötyytyväisyyskyselyiden perusteella 100 % työntekijöistämme ovat joko erittäin tai melko tyytyväisiä meihin työnantajanaan.

Tässä tehtävässä sinulla on hieno mahdollisuus nähdä oma kädenjälkesi kehittämällä tuotantoa ja toimintatapoja yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Kokemuksestasi riippuen rooli voi laajeta sisältämään osallistumisen johtoryhmätyöskentelyyn.

Tehtävässä vastaat Dietatecin tuotantoprosessin tehokkuudesta, laadun seurannasta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat niin tuotannon kehitys- ja investointiprojekteista vastaaminen kuin tuotannon ohjausjärjestelmän, digitaalisten työohjeiden ja piirustusten ylläpito sekä niiden edelleen kehittäminen. Vastaat tuotteen valmistettavuuden parantamisesta yhteistyössä toimittajien ja tuotantohenkilökuntamme kanssa. Tunnet entuudestaan tuotannon prosessit ja lainalaisuudet ja omaat hyvää kehittämisen kykyä ja halua. Sinulle on luontevaa luoda ja viedä käytäntöön uusia toimintamalleja hands-on asenteella. Teet tiiviisti yhteistyötä suunnittelun, ostojen sekä toimittajien kanssa. Tehtävässä raportoit Dietatecin toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta

 • usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
 • soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai AMK-insinööri)
 • kokemusta RST- ja ohutlevytuotannosta
 • kokemusta tuotannon prosessien suunnittelusta ja kehittämisestä
 • ymmärrystä 3D-mallintamisesta (SolidWorks tai vastaava)
 • itseohjautuvaa, aktiivista ja positiivista työskentelyotetta
 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • hyvää suomen ja englannin kielen sekä suullista että kirjallista taitoa

Eduksi katsomme

 • kokemuksen tuotannonohjausjärjestelmän kehittämisestä
 • aikaisemman kokemuksen hankinnasta ja logistiikasta
 • kokemuksen ISO9001-laatujärjestelmästä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 4.5.2021 mennessä osoitteeseen www.experis.fi. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com.