Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Tuotannonsuunnittelija, Fincoil Lu-Ve

Fincoil LU-VE Oy on yksi Euroopan johtavista kaupan kylmätekniikkaan, ilmastoinnin jäähdytykseen, teolliseen kylmätekniikkaan ja teolliseen jäähdytykseen tarkoitettujen ilmalämmönsiirtimien valmistajista. Vuosittainen liikevaihtomme on noin 40 Meur. Työllistämme n. 140 ammattitaitoista osaajaa lentokentän läheisyydessä Vantaalla.

Haemme langat käsissään pitävää sekä ongelmanratkaisusta innostuvaa

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

ilmalämmönsiirtimien tuotantoon Vantaalle. Tehtävässä tulet vastaamaan tuotantotilausten käsittelystä, materiaalin ja kuormituksen seurannasta sekä vakiosien ostamisesta ja hallinnasta. Olet tärkeässä roolissa linkkinä tuotannon, suunnittelun sekä projektiaikataulujen keskellä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva peruskoulutus sekä tuote- ja prosessituntemusta konepaja- tai prosessiteollisuudesta. SAP -toimintaohjausjärjestelmän sekä Excel-ohjelman tuntemus on eduksi. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tuotannon optimoinnin parissa on ehdottomasti eduksesi.

Onnistuaksesi tehtävässäsi Sinun tulee olla yhteistyökykyinen, tarkka, aktiivinen, huolellinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tekijä, joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot eri tuotannon yksiköiden kanssa toimimiseen. Lisäksi työ edellyttää tavoitteellisuutta, suunnitelmallisuutta ja kustannustehokkuutta. Englannin kielen taidosta on etua tehtävässä menestymisessä.

Tässä tehtävässä pääset kehittymään itsenäiseen rooliin yrityksessä, tehden yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa sekä kasvaen ja kehittyen alan huippuasiantuntijaksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittymiseen ja kasvuun. Pääset osaksi työyhteisöämme, jossa vaihtuvuus on vähäistä ja ihmiset aidosti viihtyvät. Tässä tehtävässä saat olla mukana vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuteen ja pääset kehittämään omalta osaltasi tehokkaampaa ympäristöystävällistä tekemistä maailmaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 28.07. rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Suosittelemme ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Alma Rista, alma.rista@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.