Tuotannonsuunnittelija, Fincoil LU-VE Oy

Fincoil LU-VE Oy on yksi Euroopan johtavista kaupan kylmätekniikkaan, ilmastoinnin jäähdytykseen, teolliseen kylmätekniikkaan ja teolliseen jäähdytykseen tarkoitettujen ilmalämmönsiirtimien valmistajista. Vuosittainen liikevaihtomme on noin 40 Meur. Työllistämme n. 140 ammattitaitoista osaajaa lentokentän läheisyydessä Vantaalla.

Haemme nyt langat käsissään pitävää sekä ongelmanratkaisusta innostuvaa

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

ilmalämmönsiirtimien tuotantoon Vantaalle. Tässä tehtävässä tulet vastaamaan tuotantotilausten käsittelystä, materiaalin ja kuormituksen seurannasta sekä vakiosien ostamisesta ja hallinnasta. Olet tärkeässä roolissa linkkinä tuotannon, suunnittelun sekä projektiaikataulujen keskellä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa elokuussa (2022).

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva peruskoulutus sekä tuote- ja prosessituntemusta konepaja- tai prosessiteollisuudesta. SAP -toimintaohjausjärjestelmän sekä Excel-ohjelman tuntemus on eduksi. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tuotannon optimoinnin parissa on ehdottomasti eduksesi.

Onnistuaksesi tässä tehtävässä sinun tulee olla yhteistyökykyinen, tarkka, järjestelmällinen, huolellinen, aktiivinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tekijä, joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot eri tuotannon yksiköiden kanssa toimimiseen. Lisäksi työ edellyttää tavoitteellisuutta, suunnitelmallisuutta ja kustannustehokkuutta. Englannin kielen taidosta on etua tehtävässä menestymisessä.

Tässä tehtävässä pääset kehittymään itsenäiseen rooliin yrityksessä, tehden yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa sekä kasvaen ja kehittyen alan huippuasiantuntijaksi.

Tarjoamme kokopäiväisen, vakituisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittymiseen ja kasvuun. Pääset osaksi työyhteisöämme, jossa vaihtuvuus on vähäistä ja ihmiset aidosti viihtyvät. Tässä tehtävässä saat olla mukana vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuteen ja pääset kehittämään omalta osaltasi tehokkaampaa ympäristöystävällistä tekemistä maailmaan.

Kiinnostuitko, ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa! Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, niin haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Heidi Yrjä [email protected] +358401546747

Senior Research Consultant Laura Parviainen [email protected] +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.