Tuotanto-/pakkaustyöntekijä - Vilomix Finland

Vilomix Finland Oy on kotieläinten rehuihin, puutarhatuotteiden tukkukauppaan ja tuholaistorjuntatuotteisiin erikoistunut yritys Paimiossa. Tuotamme laadukkaita erikoisrehuja koti- ja lemmikkieläimille ja välitämme maatalouden tuotantopanoksia. Kuluttajakaupassa toimimme Neudorff- ja Trinol -tuotemerkkien maahantuojana Suomessa. Liikevaihtomme on noin 14 milj.€ ja meillä työskentelee 27 henkilöä. Vilomix Finland Oy on osa tanskalaista Danish Agro -ryhmää. Lisätietoja www.vilomix.fi, www.neudorff.fi tai www.tallipro.fi

Haemme tiimiimme tuotanto-/pakkaustyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen

Tarjolla monipuolista työtä mukavassa porukassa Vilomixillä Paimiossa!

Tehtäviisi kuuluu kotieläinten rehujen valmistamista ja pakkaamista. Työsi koostuu pääasiassa raaka-aineiden keräilystä ja punnitsemista sekä tuotteiden valmistamisesta ja pakkaamisesta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä osastosi työntekijöiden ja tuotannon suunnittelun kanssa, mutta tarpeen tullen olet valmis auttamaan myös muiden osastojen työkavereitasi.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy:

  • Tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Aikaisempaa kokemusta tuotantotehtävistä
  • Kyky toimia oma-aloitteisesti ja omaat hyvät yhteistyötaidot
  • Et pelkää fyysistä työtä
  • Kokemusta koneiden ja laitteiden käytöstä
  • Kokemusta tuotantojärjestelmien käytöstä (käytössä ERP / Microsoft NAV ja keräilyyn käsipäätteet)
  • Kokemusta trukilla työskentelystä, trukkikortti ei ole välttämätön
  • Erinomainen suomen kielen taito, englannin kielen taito katsotaan eduksi

Tehtävässä työaika on 40h/vko, maanantaista perjantaihin klo 7:00-15:30 liukuvalla työajalla. Palkkaus elintarvikeliiton TES:n mukaan. Tarjoamme lisäksi ePassin!

Olemme savuton työpaikka ja teemme työhöntulotarkastuksen tehtävään valitulle henkilölle.

Töiden aloitus mahdollisimman pian!

Rekrytoinnista vastaa Manpower.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Liitä mukaan hakemusdokumentit (CV ja/tai hakemuskirje) sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antavaa Manpowerin rekrytoija Esko Saurio 040 647 2205/ [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.