Tuotantotyöntekijä

Etsimme reipasta ja toimeen tarttuvaa Tekijää isolla alkukirjaimella Tampereen Sarankulmaan


AVUSTAVAN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄN tehtäviin.


Etsimme henkilöä jolla on positiivinen asenne, joka on itseohjautuva ja reippaasti työhön tarttuva. Toivomme että nautit siitä, että työpäivään mahtuu monenlaista tehtävää ja pääset näkemään työsi jäljen. Työsuhteen alkuvaiheessa työtehtäviin kuuluvat pakkaustehtävät linjaston loppupäässä ja muut avustavat tuotantotyöntekijän tehtävät. Tavoitteena on löytää tehtävään pitkäaikainen työntekijä, jolla on halu laajentaa työnkuvaa pikkuhiljaa osaamisen karttuessa. Työsuhde alkaa 6 kk määräaikaisuutena, työsopimus solmitaan Manpowerin kanssa ja sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen jatkaminen on mahdollista.


Toivomme valitulla henkilöllä olevan aitoa kiinnostusta ja halua kehittyä tuotantotyön ammattilaiseksi, aikaisempi kokemus pakkaus-, varasto- tai tuotantotyöstä katsotaan eduksi. Työtä on tarjolla täysipäiväisesti, työaika on ma-pe 8-16. Työsuhteessa sovelletaan Pahvin- ja paperinjalostusalan työehtosopimusta.


Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat viimeistään syyskuun alussa. Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian oheisen linkin kautta sivuillamme www.manpower.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Emmi Lamberg, tavoitat hänet sähköpostitse osoitteesta emmi.lamberg@manpowergroup.fi ja puhelimitse numerosta 040 1841 678.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.