Tuotantotyöntekijä - Scandinavian Cable Service

SCANDINAVIAN CABLE SERVICE OY on kaapeliteollisuuden raaka-ainetoimittaja. Olemme lähes 20 vuoden ajan olleet skandinaavisen kaapeliteollisuuden kumppani huolehtien siitä, että asiakkaillamme on tarvittavat raaka-aineet tuotannon häiriöttömään toimintaan.

SCANDINAVIAN CABLE SERVICE OY toimii yhteistyössä alan johtavien raaka-ainevalmistajien kanssa pyrkien tarjoamaan mahdollisimman kattavan valikoiman kaapelinvalmistuksessa tarvittavia raaka-aineita. Omalla palvelukonseptillamme takaamme, että ensiluokkaiset raaka-aineet ovat kaapelinvalmistuslinjoilla juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Lue lisää yrityksestämme: www.scsoy.fi


Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme uutta TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Euraan elokuusta 2023 startaten!

Työ on 2-vuorotyötä ja sisältää tuotantomme eri vaiheita pakkaamisesta pituusleikkureiden ja puolauskoneiden hoitoon. Sinut perehdytetään asteittain eri työvaiheisiin!

Tarjoamme sinulle vakavaraisen perheyrityksen työyhteisöksesi, monipuoliset työtehtävät, hyvät puitteet työn tekemiseen sekä mahdollisuuden osaamisesi laajentamiseen. Etsimme pitkäaikasta tekijää mukavaan porukkaamme!

Uudelta työntekijältä odotamme perehdytyksen jälkeen oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tarkkuutta ja huolellisuutta työssään, trukinajotaitoa sekä halua tehdä fyysistä ja vaihtelevaa työtä.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian Manpowerin hakulinkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Työn aloitus tapahtuu elokuussa 2023.


Lisätietoja tehtävästä saat Manpowerin rekrytointikonsultti Esko Sauriolta p. 040 647 2205.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.