Tuotantotyöntekijöitä - Thales DIS Finland Oy

Thales DIS Finland on osa kansainvälistä, maailmanlaajuista Thales-konsernia, joka tarjoaa palveluita ilmailun, tietoliikenteen, liikenteen, digiturvallisuuden ja tunnistautumisen sekä puolustusteollisuuden alalla. Vantaalla Thales DIS Finland keskittyy erilaisiin tietoturvaratkaisuihin sekä turvateknisten asiakirjojen ja älykorttien valmistukseen. Vantaalla sijaitseva tuotantolaitos on erikoistunut korkean turvatason viranomaistuotteisiin.

Asiakkaamme etsii uusia TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Vantaan Martinlaaksoon!

Thales DIS on arvostettu tekijä omalla alallaan, ja he hakevat nyt kasvavaan joukkonsa uusia kollegoita hyvällä asenteella. Varmuus tuotteiden ja toiminnan laadusta, luotettavuudesta ja turvallisuudesta on yksi tärkeimmistä asiakkaamme toiminnan kulmakivistä.

Tuotantotyöntekijöiden tehtävät voivat koostua kasaus-laminointitöistä, koneenkäyttötöistä sekä erilaisista viimeistely- ja laaduntarkastuksesta. Osa työvaiheista tapahtuu puhdastilassa. Tarkempi työnkuva määräytyy hakijan kokemuksen ja taustan mukaan. Työ on mielenkiintoista ja pääset näkemään tuotannon monia eri vaiheita ja oppimaan paljon uutta. Pääset työskentelemään monipuoliseen työympäristöön ja työskentelemään paremman, luotettavamman ja turvallisemman tulevaisuuden edistämiseksi.

Haussa olevat tehtävämme edellyttävät tarkkuutta, huolellisuutta sekä reipasta ja proaktiivista asennetta työntekoon. Aikaisempi kokemus kokoonpano-/tuotantotöistä sekä tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme kuitenkin reipasta ja oma-aloitteista asennetta, sekä halua oppia uutta! Toivomme, että olet tiimityötaitoinen ja noudatat työssä vallitsevia työ- ja laatuohjeita.

Suurin osa toiminnoistamme toimivat kolmessa vuorossa ja odotamme työntekijämme pystyvän kolmivuorotyöhön. Työntekijöiltämme edellytämme myös poikkeuksetta täysi-ikäisyyttä sekä nuhteetonta taustaa (luottotiedot ja rikosrekisteri) ja virheetöntä värinäköä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen, jossa palkkaus koostuu kiinteästä kuukausipalkasta (2000-2200€ /kk), lisistä (ilta- ja yölisät sekä viikonloppulisät) sekä kvartaaleittain maksettavasta tuotantopalkkiosta.

Työsuhteessa työnantajana toimii Manpower, mutta työ suoritetaan 100% asiakkaamme tiloissa ja heidän valvonnassaan.

Käy kurkkaamassa tästä, miltä työskentely Thalesilla näyttää!
https://www.youtube.com/watch?v=c8nLlhi5cH0

Kiinnostuitko? Toimi näin!

Klikkaa "Hae nyt" -painiketta sivujemme kautta ja pääset mukaan rekrytointiprosessiin. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, 040 567 9360, [email protected]
Delivery Manager Sanni Nelimarkka, [email protected]Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.