Turvalaiteasentaja, Viria Security Oy


Viria on digitalisaation ja kokonaisturvallisuuden edelläkävijä. Autamme asiakasta menestymään varmistamalla liiketoiminnan jatkuvuuden sekä edistämällä tiedon hyödyntämistä ja digitaalisia palvelumalleja. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan ammattitaitoon. Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 22 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

Haemme Viria Security Oy:n kasvavaan ja osaavaan joukkoon

Turvalaiteasentajaa

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on asiakasympäristössä tapahtuvaa turvalaitejärjestelmien asennusta ja ylläpitoa. Työ sijoittuu maantieteellisesti Uudenmaan alueelle ja työaika on pääsääntöisesti klo 8-16. Työpaikka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, mutta suurimman osan ajasta vietät asiakkaiden kohteissa.

Tehtäviisi kuuluu turvallisuusjärjestelmien asennus-, huolto-, tarkastus- ja ylläpitotehtävät vaihtelevissa asiakasympäristöissä. Pääset työskentelemään todella monipuolisesti erilaisten tuotteiden parissa (kameravalvonta, kulunvalvonta ja ilmoitinjärjestelmät). Työtä tehdään osittain itsenäisesti ja isommilla kohteilla toimitaan yhdessä projektiryhmän kanssa.

Toivomme valittavalta henkilöltä kokemusta elektroniikan asennus- ja huoltotehtävistä tai soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi sähkö-, tietoliikenne-, turvallisuus- tai kiinteistöautomaatioalalta. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten. Työhöntulon yhteydessä järjestämme huumetestauksen. Tehtävässä pärjää tehokkaasti silloin, kun sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävät taidot tietoteknisten laitteiden hyödyntämiseen työssä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi toimivaa tiimiä alalla kasvavan yrityksen palveluksessa. Viria Securityn asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä ja pääset kartuttamaan osaamistasi mielenkiintoisten mahdollisuuksien parissa. Viria Security panostaa älykkääseen teknologiaan ja pääset työssäsi osaksi tiedon ja turvan murrosta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta 27.4. mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytoijat:

Laura Parviainen, 040 6310 261, laura.parviainen@manpowergroup.fi

Henri Repo, 044 7590 643, henri.repo@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.