TVT Asunnot Oy - Laskenta-assitentti

TVT Asunnot Oy on Turun seudun suurin kiinteistöalan toimija. Yhtiöllä on alueella yli 11.000 kohtuuhintaista ja laadukasta vuokra-asuntoa kerros-, rivi- ja pientalokohteissa. Yhtiön tavoitteena on ylläpitää ja edistää hyvää ja turvallista asumista sekä asuinympäristön viihtyisyyttä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Lue lisää TVT Asunnoista www.tvt.fi.

Etsimme

LASKENTA-ASSISTENTTIA

huolehtimaan TVT Asunnot Oy:n sekä sen konserniyhtiöiden ostolaskujen käsittelystä ja maksuliikenteestä. Työhösi kuuluu vaihtelevasti myös muita talouteen ja hallintoon liittyviä tehtäviä. Työskentelet keskeisessä roolissa, jossa pääset tekemään yhteistyötä koko henkilöstön kanssa raportoiden talouspäällikölle. Sisäisten sidosryhmien lisäksi olet yhteydessä ulkoisiin toimittajiin ja yhteistyökumppaneihin.

Työssä menestyminen edellyttää taloushallinnon koulutustaustaa (esim. tradenomi tai merkonomi). Sujuvan suomen kielen lisäksi sinulta taipuu englanti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Päätyökalusi ovat erilaiset ohjelmistot, ja olet valmis opettelemaan uusiakin järjestelmiä. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus ostolaskujen käsittelystä ja maksuliikenteestä, ja jos kiinteistöalalle on jo jotain kosketuspintaa, on se tietysti eduksi. Työssä pärjäät parhaiten oma-aloitteisella ja sinnikkäällä asenteella, yhteistyötaidoilla sekä tietenkin tehtävän vaatimalla tarkkuudella ja täsmällisyydellä.

Tarjoamme sinulle 60 osaavan ammattilaisen organisaation, josta löytyy tukea ongelmaan kuin ongelmaan. Teemmekin tiivistä yhteistyötä eri toimintojen välillä. Arvostamme innokkuutta kehittää toimintaa ja osaamista. Meillä saat mukavan työyhteisön sekä hyvät työskentelytilat ja työkalut. Tule mukaan hyvin viihtyvään joukkoomme!


Kiinnostuitko? Jätä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2021. Aloitamme henkilöiden haastattelun tehtävään mahdollisimman nopeasti. Lisää tietoa tehtävästä antaa ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Esko Saurio (esko.saurio@manpowergroup.fi 040 6472 205)

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.