Työkoneiden huoltoexpertti

TYÖKONEIDEN HUOLTOEXPERTTI

Nyt haetaan sitä kuuluisaa "hyvää tyyppiä" asiantuntevaan tiimiin. Oletko asiakaspalveluhenkinen, tarkka ja oman elämäsi "MacGyver" ja kaipaat työhön, jossa saa ottaa vastuuta?

Asiakkaamme etsii osaavaa tekijää yrityksen kasvun tueksi vakituiseen työsuhteeseen erilaisten työkoneiden kuten esim. trukkien ja pyöräkuormaajien huoltoon, asennuksiin sekä niiden erilaisiin muutostöihin

Työt alkaisivat aluksi mahdollisesti halliasennushommista ja mahdollisuuksien/osaamisen mukaan laajentuisi myös asiakkaiden tiloissa tehtävään asennustyöhön räätälöidyllä aikataululla. Yrityksen asiakaskunta sijaitsee Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pääkaupunkiseudun sekä Pirkanmaan alueilla.

Tehtävä on itsenäinen, haasteellinen ja vaihteleva tekninen työ, jossa toimit asiakkaamme laadun ja arvojen edustajana osana kokeneiden asentajien tiimiä. Voit olla joko valmis tekijä tai "nouseva kyky" oikealla pohjaosaamisella!

Huolehdimme, että saat tehtävään hyvän perehdytyksen, sekä jatkuvat kehittymisen mahdollisuudet. Asuinpaikallasi ei ole väliä, mutta mielellään se sijaitsisi Varsinais-Suomessa.Sinulta tulisi löytyä:

- Autoalan, raskaan kaluston koulutus tai vastaava, josta hyötyä työssä tai työkokemusta
- Asiakaslähtöinen asenne
-Ongelmanratkaisukykyä
- Kykyä ottaa vastuuta
- Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
- MS Officen käyttötaitoa (mm. raportointi)

Eduksi katsomme:

- kokemuksen vastaavista tehtävistä
- hitsaus (mig) taidon
- hydrauliikkaosaaminen
- sähkökuvien lukuosaaminen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn vakituisella työsopimuksella. Työaika on arkisin klo 7:30-16:00 välillä. Palkkaus OIKEASTI sopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan.

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Hae paikkaa Manpowerin hakujärjestelmän kautta (manpower.fi) niin pian kuin mahdollista, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaasi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja saat soittamalla Senior Recruitment Consultant Esko Sauriolle numeroon 040 647 2205 - [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.