Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Työnjohtaja

Rakennusliike U. Lipsanen Oy on urakointiin keskittynyt rakennusliike, jonka toimintaan kuuluvat julkisten tilojen, sekä liike- ja teollisuustilojen rakentaminen ja saneeraus. Toimistomme sijaitsee Pieksänmäellä, Jyväskylässä ja Mikkelissä. Tavoitteidemme saavuttamiseksi toteutamme laatupolitiikkaa, johon kuuluu erikoistuminen perinteisille osaamisalueillemme, henkilöstömme ammattitaidon ja innostuksen ylläpitäminen, yhteistyön ja tiedonsiirron kehittäminen koko rakentamisen arvoketjussa, sekä ajanmukaisten ja tehokkaiden tuotantomenetelmien käyttäminen. Rakennusliike U. Lipsanen Oy takaa asiakkailleen kilpailukykyiset, korkealaatuiset ja aikataulun mukaiset toimitukset. Asiakkaitamme palvelemme yksilöllisesti paitsi pääurakoitsijana, myös osana rakennuttajan taitotiimiä, mikä varmistaa rakennuttajalle tavoitteiden mukaisen, toimivan rakennuksen. Teemme kaikki tarvittavat ponnistelut varmistaaksemme, että kaikki osapuolet voivat tarkastella valmista rakennusta ylpeinä ja yksimielisinä tehdyn työn korkeasta laadusta.

Etsimme asiakkaallemme Keski-Suomen ja Savon alueelle

KOKENUTTA TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtajana huolehdit työkohteiden eri työvaiheiden etenemisestä sekä aikataulujen, budjettien ja laadun seurannasta. Tehtävänäsi on myös resurssoida työvoimaa, johtaa työntekijöitä ja vastata omalta osaltasi työmaan ja työntekijöiden työturvallisuudesta. Työkohteita on laajasti Savo ja Keski-Suomen alueella.

Edellytämme sinulta

- tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri tai teknikko)

- monipuolista kokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään 3 vuotta

- kokemusta työnjohtotehtävistä ja positiivista asennetta työtä kohtaan

- hyviä vuorovaikutus ja neuvottelutaitoja

- tavoitteellisuutta ja yhteistyökykyä

Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisia julkisia ja teollisuusalan projektikohteita Keski-Suomen alueella

- mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää osaamistasi kouluttautumalla

- mukavan työporukan, jonka kanssa tehdä töitä

- pitkäaikaisen työpaikan Suomen yhdessä vanhimmista rakennusalan yrityksistä

Tule mukaamme tekemään hyvää tulosta ja positiivista työilmapiiriä, kehittymään ja kasvamaan kanssamme!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää 17.1.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.