Työnjohtaja - Yllin Talli Oy

Etsimme asiakkaallemme Yllin Talli Oy TYÖNJOHTAJAA tuotantotiimiin kasvun tueksi.

Työnjohtajan tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten työnjohdollisten tehtävien parissa. Johdat jokapäiväisessä työssäsi sekä ihmisiä että käytännön prosesseja. Tehtävänäsi on antaa edellytykset korkealuokkaiselle tekemiselle. Vastaat yhdessä muiden työnjohtajien ja tuotantopäällikön kanssa tuotannon ohjauksesta ja suunnittelusta. Työnkuvaasi kuuluu mm. työjärjestyksen ja henkilöstön organisointi, tuotannon aikataulutuksen seuranta, hankintojen teko, kuljetustilaukset ja laadunvalvonta. Tiimissäsi on alan ammattilaisia.

Menestyäksesi työnjohtajana toivomme sinulta:

  • Organisointitaitoa ja kykyä pitää kaikki langat käsissäsi
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
  • Soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri) tai vastaavaa työkokemusta
  • Hyvät it-taidot
  • Valmius 2-vuorotyöhön


Voit olla jo kokeneempi työnjohtaja tai alalle valmistunut työuraa aloittava tekijä. Perehdytämme valitun henkilön työtehtäviin ja yrityksemme toimintatapoihin. Persoonan osalta etsimme kehittämismyönteistä tiimipelaajaa, joka kantaa vastuun omasta työstään ja tiimin onnistumisesta. Omaat tehokkaat tuotannon ajatusmallit ja osaat viedä niitä käytäntöön. Positiivinen "Onnistuu"-asenne on ehdotonta plussaa!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn modernissa työympäristössä. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus sovitaan aiemman kokemuksen / koulutuksen mukaan. Työsuhde-etuina meillä on mm. ePassi; kulttuuri, liikunta ja hyvinvointi. Tarjoamme koulutusmahdollisuuksia ja mahdollisuuden urakehitykselle konsernitasolla.

Kiinnostuitko? Rekrytointia hoitaa ManpowerGroup. Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi Liitä mukaan CV:si ja/tai hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Niina Kronqvist, puh. 040-5169903, [email protected]

Yllin Talli Oy on korroosionestomaalaukseen erikoistunut pintakäsittelyn ammattilainen. Teemme kappaleille pintakäsittelyn, joka kestää takuuvarmasti. Toimimme moderneissa tiloissa, jotka on suunniteltu mitoiltaan suurten ja raskaiden tuotteiden käsittelyyn. Toimintatapamme ovat kehittyneet yli 40 vuoden aikana huippuunsa. Erikoisosaamisemme liittyy märkämaalauksen lisäksi termiseen ruiskutukseen eli sinkki- tai alumiinipinnoitukseen, joka on tarkoitettu vaativiin olosuhteisiin. Vaativimmat pintakäsittelyt kestävät niin merivettä kuin kylmiä pakkasiakin. Olemme osa Halmesmäki konsernia.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.