Vakuutusmyyntineuvottelija

Oletko asiakaspalveluhenkinen myynnin ammattilainen, jolle tuloksellinen tekeminen sekä hyvän asiakaskokemuksen tarjoaminen ovat tärkeitä ja haluat olla mukana luomassa tulevaisuuden vakuutus- ja pankkipalveluita? Haluatko olla osa tiimiä, jossa roolisi on mielenkiintoinen ja merkityksellinen osa kokonaisuutta ja voit omalta osaltasi varmistaa, että teet työtä, jolla on suuri vaikutus asiakkaiden elämässä ja arjessa? Arvostatko työyhteisöä, jossa uskotaan jatkuvaan kehitykseen, jotta palvelun laatu kohtaa niin asiakkaiden tarpeet ja toiveet kuin työntekijöiden hyvinvoinnin ja kehittymismahdollisuudet?

Finanssialalla toimiva asiakkaamme etsii Vakuutusmyyntineuvottelijoita tarjoamaan asiakkailleen parhaita mahdollisia asiakaskokemuksia sekä ratkaisuja, jotka auttavat heitä varmistamaan taloudellisen turvan muuttuvissa elämäntilanteissa. Työt alkavat toukokuun alussa ja työvuorot asettuvat palveluaikojen mukaan ma-to klo 9-20 välille sekä perjantaisin 8:30-16:30.

Työnkuvaasi kuuluu:

 • Kontaktoit ja palvelet asiakkaita sekä tarjoat heille erinomaisia asiakaskokemuksia
 • Kartoitat henkilöasiakkaiden tarpeita ja tarjoat heille erilaisia heidän elämäntilanteeseen sopivia vakuutuksia
 • Olet osana dynaamista tiimiä, osallistut kehittämiseen ja oppimiseen vahvana tiimipelaajana sekä autat tiimiäsi omalla panoksellasi
 • Saat ympärillesi yhteisiä päämääriä tavoittelevan tiimin sekä henkilökohtaiseen kehitykseen panostavan esihenkilön

Toivomme, että sinulla on:

 • Halua palvella asiakkaita eri kanavissa sekä myynnillinen ote asiakaspalvelutyöhön
 • Kokemusta tuloksekkaasta vakuutusmyynnistä ja vahvaa halua myynnilliseen tuloksen tekoon
 • Kyky kartoittaa ja tunnistaa asiakkaiden tarpeet sekä tarjota parhaita ratkaisuja
 • Itsenäinen ja oma-aloitteinen ote työhön sekä hyvät tiimitaidot
 • Positiivinen asenne ja halu kehittää ja kannustaa tiimiä kohti tavoitteita
 • Vähintään merkonomin tai tradenomin tutkinto
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on ehdottomasti eduksi


Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja haluat päästä rakentamaan uraasi finanssialalla sekä olemaan osa merkityksellistä yritystä, niin hae tehtävää mahdollisimman pian painamalla "Hae"- painiketta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Research Consultant Laura Parviainen ([email protected]) ja Recruitment Consultant Oona Criado ([email protected]).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.