Varastotyöntekijä

Tamturbo - Touch-Free. Oil-Free. Care-Free.

Tamturbo kehittää, valmistaa ja myy turbokompressoreja teollisuudelle. Yritys perustettiin vuonna 2010, koska maailma tarvitsee ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon paineilman tuottamiseksi. Puhdas paineilma on kriittinen hyödyke teollisuudessa, koska paineilmaa käytetään lähes jokaisessa teollisuuslaitoksessa koneiden, työkalujen ja prosessien käyttövoimana sekä materiaalien siirtämiseen eri tavoin. Ainutlaatuisen Touch-Free-teknologiansa ansiosta Tamturbon kompressori on 100% öljytön, markkinoiden ympäristöystävällisin ja sillä on pienimmät elinkaarikustannukset.

Tamturbo sijaitsee Ylöjärvellä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Etsimme nyt tiimiin jatkuvan kasvun tueksi uutta VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Mistä työpäiväsi koostuvat?

Pääset työskentelemään osana osaavaa tiimiä, jossa jokainen jäsen on oman työnsä asiantuntija. Olet vastuussa varastolla tuotteiden vastaanotosta ja hyllytyksestä, sekä osien keräilystä varastolta tuotantoon. Tulet käyttämään työssäsi vastapainotrukkia sekä pinoamisvaunua. Tarvittaessa olet joustavasti valmis tarttumaan muihinkin sinulle nimettyihin tehtäviin ja auttamaan työkavereitasi.

Mitkä asiat auttavat Sinua menestymään tehtävässä?

Etsimällämme henkilöllä tulisi löytyä jo aikaisempaa kokemusta varastotyöskentelystä. Varaston toiminnot ovat ERP-järjestelmässä, joten plussaa on, jos omaat kokemusta jonkin ERP järjestelmän käytöstä. Persoonan osalta etsimme henkilöä, joka on huolellinen, tarkka ja joka kantaa vastuun omasta työstään. Eduksi on, jos olet jo suorittanut työturvallisuus- sekä trukkikortin mutta näiden puuttuminen ei ole este hakemiselle.

Mitä voimme tarjota Sinulle?

Kaikki lähtee liikkeelle kattavasta ja laadukkaasta perehdytyksestä. Pääset tekemään töitä avoimen ja toisiaan auttavan tiimin kanssa, jossa kokeneemmat jakavat osaamistaan hyvällä fiiliksellä. Toivomme että suhtaudut avoimesti uusiin mahdollisuuksiin, joita sinulle tarjotaan! Yrityksessä kaikki tuntevat toisensa ja töitä tehdään yhteisen tavoitteen eteen, tiimihenki ja viihtyvyys työssä ovat tärkeitä arvoja. Tehtävän palkkaus määräytyy Teknologiateollisuuden TES:n mukaisesti. Viikkotyöaika on 37,5 h/vko, työaika on ma-pe 8-16. Työsuhde on toistaiseksi voimassa, alkaen vuokratyösuhteena jonka kautta on myöhemmin mahdollista työllistyä suoraan Tamturbolle.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi hakuohjeet:
Mikäli kaikki edellä kerrottu saa Sinut kiinnostumaan, niin jätäthän hakemuksesi ja CV:si Manpowerin hakulinkin kautta pikaisesti!

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa mahdollisimman nopeasti / sopimuksen mukaan.

Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä hausta vastaavaan Manpowerin Emmi Lambergiin. Tavoitat Emmin sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse numerosta 040 192 9008.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.