Varastotyöntekijä, kW-set Oy

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kW-set Oy:lle uutta varastotyöntekijää.

Asiakasyrityksemme kW-set Oy on Suomen suurin varavoimaratkaisujen toimittaja. Toiminnan kivijalkoja ovat varavoimageneraattorien myynti, vuokraus ja huolto. Yritys palvelee eri alojen merkittävimpiä toimijoita aina sairaaloista kauppakeskuksiin ja datacentereistä voimalaitoksiin.

Varastotyöntekijän työnkuva pitää sisällään tavaran vastaanottoa, hyllytystä, keräilyä, pakkaamista sekä tavaran edelleen lähetystä. Osa työstä on kevyempää pakkaamista ja lähettämistä, mutta lisäksi on öljykanistereiden sekä kaapelien keräämistä ja niiden käsittely on hyvin raskasta työtä. Työssä käytetään erilaisia trukkeja. Työpaikka sijaitsee Tuusulassa. Työaika on arkisin klo 8.00-16.00. Uusi työntekijä tulee saamaan kunnollisen perehdytyksen työhön.

Toivomme uudelta työntekijältä:

- aiempaa työkokemusta vastaavasta työstä

- trukinajotaitoa

- uusien asioiden nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä

- hyvää fyysistä kuntoa

- hyvää suomen kielen taitoa

Kyseessä on kokopäiväinen ja määräaikainen työ. Määräaikaisuuden arvioitu kesto on kesäkuun 2023 loppuun asti. On myös mahdollista, että työt jatkuvat määräajan jälkeenkin. Työsuhteessa työnantajana toimii Manpower, mutta työ suoritetaan 100 % asiakkaamme tiloissa ja heidän valvonnassaan.

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisää tietoa tästä tehtävästä antaa sinulle:

Delivery Manager Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.