Varastotyöntekijä, Talhu Oy

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Talhu Oy:lle uutta varastotyöntekijää.

Talhu Oy myy ja huoltaa ammattilaisten rakennuskoneet uppopumpuista torninostureihin. Tuomme markkinoille vain tunnettujen valmistajien tuotteita ja vastaamme tuotteidemme takuutöistä, huollosta ja varaosapalvelusta. Tuote- ja varaosavarastomme, huoltomme ja varaosapalvelumme sijaitsee Vantaan Petikossa.

Etsimme osa-aikaista varastotyöntekijää, joka voisi tulla tuuraamaan loma-aikoina (myös sairauslomat) sekä muina kiireaikoina. Työtehtävä pitää sisällään erilaisten rakennuskoneiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien varaosien edelleen lähettämistä ja vastaanottamista. Satunnaisesti on myöskin inventaarioita, telinekontin purkua yms. jolloin lisätyövoimaa kaivataan. Työpaikka sijaitsee Vantaan Petikossa. Työaika on arkisin klo 7.30-16.00. Uusi työntekijä tulee saamaan kunnollisen perehdytyksen työhön. Koulutusjakso kestää muutaman viikon ajan.

Toivomme uudelta työntekijältä:

- aiempaa työkokemusta vastaavasta työstä

- trukinajotaitoa (työpaikalla käytössä vastapainotrukki)

- osaamista ja aiempaa kokemusta varaston sähköisistä järjestelmistä

- uusien asioiden nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työsuhteessa työnantajana toimii Manpower, mutta työ suoritetaan 100 % asiakkaamme tiloissa ja heidän valvonnassaan.

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisää tietoa tästä tehtävästä antaa sinulle:

Delivery Manager Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.