Etäasiakaspalvelija - VSP

Vakka-Suomen Puhelin, tuttavallisemmin VSP, on yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. VPS työllistää noin 400 henkilöä, ja asiakaspalvelua VPS tuottaa viihtyisissä palvelukeskuksissa Salossa, Turussa ja Uudessakaupungissa. Asiakasneuvojina VPS:ssä toimii noin 320 henkilöä, joten kivoja työkavereita riittää. Erikoisosaamista VSP:llä on tuottaa ylivoimaista asiakaspalvelua Suomen tunnetuimmille ja omien alojensa johtaville brändeille. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössä on tarjolla myös upeita urapolkuja!

Etäasiakaspalvelija - VSP

Haluaisitko työskennellä etänä, ilman työmatkoihin kuluvaa aikaa, omassa rauhassasi saaden silti tukea tiimiltäsi sekä esihenkilöltäsi?

Mikäli vastasit kyllä, hae kauttamme ETÄASIAKASPALVELIJAKSI Vakka-Suomen Puhelimelle!


Etsimme asiakkaallemme Vakka-Suomen Puhelimelle (VSP) kokopäiväisiä reippaita etäasiakaspalvelijoita vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Työssä pääset auttamaan VSP:n edustamia asiakkaita niin suomen kuin englannin kielellä joko puhelimitse, sähköpostitse, chatin kautta tai sosiaalisen median kautta.

Työtä voit tehdä kotoasi, mökiltä tai lähes mistä päin Suomea tahansa, kunhan pääset lyhyelle koulutusjaksolle (noin 1-10 arkipäivää riippuen asiakkuudesta) VSP:n Turun toimipisteeseen (sovittaessa Salo, Uusikaupunki tai Vaasa), josta saat myös tarvittavat laitteistot mukaasi. Sinulla tulee lisäksi olla valmius päästä VSP:n toimipisteesteesen ajoittain (esim. tietyt palaverit). Ja toki sinut toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi työskentelemään kokoaikaisesti myös toimistolta käsin, VSP on joustava!

Mitä VSP tarjoaa sinulle?

 • vakituisen ja kokoaikaisen työn
 • työvälineet etätyöskentelyyn
 • huumorintajuisen työympäristön
 • alan työehtosopimuksen
 • palkallisen VSP:n koulutuksen


Mitä odotamme sinulta?

 • oikeanlaista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan
 • paineensietokykyä
 • hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja
 • intoa työhön
 • ratkaisuhalukkuutta
 • luontaista myyntihenkisyyttä
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • perustason IT-taitoja


Työvuoroja tehdään vuorotyönä ja ne sijoittuvat klo 7-22 väliselle ajalle viikon jokaisena päivänä. Työvuorot voivat olla myös "virka-aikaankin" noin klo 8-16 välillä arkisin, riippuen minkä VSP:n loppuasiakkaan parissa pääset työskentelemään.


Lähde työskentelemään työympäristössä, jossa työt tehdään hyvin, ja jossa huumori on isona osana arjessa! Välittäminen on yksi VSP:n yrityskulttuurin parhaita puolia ja he tekevätkin joka päivä parhaansa, jotta ihmiset voivat heillä hyvin, palvelun laatu pysyy korkeana ja että asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Kiinnostuit ja miten hakea?

Täytämme paikat jo hakuajan aikana sopivien henkilöiden löytyessä, joten mikäli ilmoitus herätti mielenkiintosi ja tunnistit itsesi juuri sopivaksi tehtävään, laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan oheisen linkin kautta.
Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Esko Saurio. (040 647 2205 - esko.saurio@manpowergroup.fi)

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.