VSP - Etäasiakaspalvelija

Vakka-Suomen Puhelin, tuttavallisemmin VSP, on yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. VPS työllistää noin 400 henkilöä, ja asiakaspalvelua VPS tuottaa viihtyisissä palvelukeskuksissa Salossa, Turussa ja Uudessakaupungissa. Erikoisosaamista VSP:llä on tuottaa ylivoimaista asiakaspalvelua Suomen tunnetuimmille ja omien alojensa johtaville brändeille (mm. Viking Line ja VR). Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössä on tarjolla myös upeita urapolkuja!Etäasiakaspalvelija - VSP

Haluaisitko työskennellä etänä, ilman työmatkoihin kuluvaa aikaa, omassa rauhassasi saaden silti tukea tiimiltäsi sekä esihenkilöltäsi?

Mikäli vastasit kyllä, hae kauttamme ETÄASIAKASPALVELIJAKSI Vakka-Suomen Puhelimelle!

Etsimme asiakkaallemme Vakka-Suomen Puhelimelle (VSP) kokopäiväisiä reippaita asiakaspalvelijoita vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä palkallinen koulutusjakso takaa, että opit kaiken oleellisen!


Työssä pääset auttamaan VSP:n edustamia asiakkaita niin suomen kuin englannin kielellä joko puhelimitse, sähköpostitse, chatin kautta tai sosiaalisen median kautta. Työtä voit tehdä kotoasi, mökiltä tai lähes mistä päin Suomea tahansa, kunhan pääset lyhyelle koulutusjaksolle (noin 1-10 arkipäivää riippuen asiakkuudesta) VSP:n Turun toimipisteeseen (sovittaessa Salo, Uusikaupunki tai Vaasa), josta saat myös tarvittavat laitteistot mukaasi. Sinulla tulee lisäksi olla valmius päästä VSP:n toimipisteesteesen ajoittain (esim. tietyt palaverit). Ja toki sinut toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi työskentelemään kokoaikaisesti myös toimistolta käsin, VSP on joustava!


Mitä VSP tarjoaa sinulle?

- hienon mahdollisuuden asiakaspalvelu-urallesi
- vakituisen ja kokoaikaisen työn
- työvälineet etätyöskentelyyn
- huumorintajuisen työympäristön
- alan työehtosopimuksen
- palkallisen VSP:n koulutuksenMitä odotamme sinulta?

- oikeanlaista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan
- paineensietokykyä
- hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja
- intoa työhön
- ratkaisuhalukkuutta
- luontaista myyntihenkisyyttä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- perustason IT-taitojaTyövuoroja tehdään vuorotyönä ja ne sijoittuvat klo 7-22 väliselle ajalle viikon jokaisena päivänä. Työvuorot voivat olla myös "virka-aikaankin" noin klo 8-16 välillä arkisin, riippuen minkä VSP:n loppuasiakkaan parissa pääset työskentelemään.

Lähde työskentelemään työympäristössä, jossa työt tehdään hyvin, ja jossa huumori on isona osana arjessa! Välittäminen on yksi VSP:n yrityskulttuurin parhaita puolia ja VSP tekeekin joka päivä parhaansa, jotta ihmiset heillä voivat hyvin, palvelun laatu pysyy korkeana ja että asiakkaat ovat tyytyväisiä.
Kiinnostuit ja miten hakea?


Hakea kannattaa pikaisesti, sillä haastattelemme puhelimitse tai Teamssin kautta sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana! Lähetä siis hakemuksesi pikaisesti Manpowerin haun / oheisen linkin kautta!
Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Esko Saurio. (040 647 2205 esko.saurio@manpowergroup.fi)

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.