VSP - Puhelinasiakaspalvelija Keskon asiakkuuteen

Vakka-Suomen Puhelin, tuttavallisemmin VSP, on yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. VSP työllistää noin 400 henkilöä, ja asiakaspalvelua VSP tuottaa viihtyisissä palvelukeskuksissa Salossa, Turussa ja Uudessakaupungissa. Erikoisosaamista VSP:llä on tuottaa asiakaspalvelua Suomen tunnetuimmille ja omien alojensa johtaville brändeille kuten esimerkiksi VR:lle, Keskolle, Viking Linelle ja Otavamedialle. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössä on tarjolla myös upeita urapolkuja!


Sinustako puhelin- ja chat-asiakaspalvelijaksi Suomen yhdelle isoimmista asiakaspalvelun tuottajista?

Etsimme asiakkaallemme Vakka-Suomen Puhelimelle (VSP) reippaita asiakaspalvelijoita vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tässä rekrytoinnissa etsimme vahvistusta erityisesti VSP:n Keskon tiimiin.
Työssä pääset auttamaan VSP:n edustamana Keskon asiakkaita niin suomen kuin englannin kielellä joko puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Sinun tehtäväsi on kartoittaa asiakkaan tarpeet, kysyä oikeat kysymykset ja suositella hänelle parasta mahdollista ratkaisua. Luot siis työssäsi samaan aikaan unohtumattoman palvelukokemuksen asiakkaalle sekä lisäarvoa VSP:n edustamalle brändille. Asiakkaan yhteydenoton aiheena voi olla esimerkiksi sopimus- ja laskutusasia tai tekniset kysymykset. Työsuhde alkaa palkallisella koulutuksella Turun tai Uudenkaupungin toimistolla.


Tässä työssä asenne ratkaisee - voit olla joko asiakaspalvelualan aloittelija tai kokenut konkari. Työssä ennen kaikkea tarvitset lujaa palveluasennetta sekä kuuntelemisen, että ongelmanratkaisun taitoja, koska työsi tärkein tavoite on tuottaa omalla persoonallasi parasta mahdollista asiakaspalvelua asiakkaille.

Asiakaspalvelijan työ on osittain myös myynnillistä asiakaspalvelua, joten luontainen myyntihenkisyys lasketaan eduksi.

Mitä odotamme sinulta?
- oikeanlaista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan
- paineensietokykyä
- hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja
- intoa työhön
- ratkaisuhalukkuutta
- luontaista myyntihenkisyyttä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- perustason IT-taitoja

VSP tarjoaa sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn huumorintajuisessa ja viihtyisässä työympäristössä sekä hyvät työvälineet työntekoon. Työvuoroja tehdään vuorotyönä ja ne sijoittuvat klo 7-22 väliselle ajalle viikon jokaisena päivänä. Vuorotyön vaihtelevat työajat, kuten arkipäivien viikkovapaat ja iltavuorot, helpottavat oman arkesi suunnittelua. Työsuhteessa noudatetaan alan työehtosopimusta. Manpower toimii tässä rekrytoinnissa yhteistyökumppanina ja työsopimus solmitaan suoraan VSP:n kanssa.

Lähde työskentelemään työympäristössä, jossa työt tehdään hyvin, ja jossa huumori on isona osana arjessa! Välittäminen on yksi VSP:n yrityskulttuurin parhaita puolia. VSP tekee joka päivä parhaansa, jotta ihmiset voivat heillä hyvin, palvelun laatu pysyy korkeana ja että asiakkaat ovat tyytyväisiä.
Tutustu lisää VSP:n työntekijöiden tarinoihin: https://www.vsp.fi/tyonhakijoille/tarinoita-toimistolta.html


Kiinnostuit ja miten hakea?
Täytämme paikat jo hakuajan aikana sopivien henkilöiden löytyessä, joten mikäli ilmoitus herätti mielenkiintosi ja tunnistit itsesi juuri sopivaksi tehtävään, laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan oheisen linkin kautta.

Hakea kannattaa pikaisesti, sillä haastattelemme puhelimitse tai Teamsin kautta sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana! Lähetä siis hakemuksesi pikaisesti Manpowerin haun / oheisen linkin kautta!


Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Esko Saurio. (040 647 2205 [email protected])

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.