Kaikki työpaikkaa lähellä Helsinki tä Asennus ja huolto – Installation and Maintenance sektorilla

Hakuehdoilla löytyi 2 työpaikkaa
  • Helsinki
  • Negotiable
  • Lähetetty 3 päivää sitten

  We are looking for a person for a vehicle retrofitting project in Eastern Helsinki for the period of 1st Nov to 15th Dec 2022. You work as part of the retrofitting team and your task is to perform various retrofitting installations depending on your skill level. The duration of the job is initial...

  • Helsinki
  • Negotiable
  • Lähetetty 3 päivää sitten

  Etsimme asiakkaallemme tekijää ajoneuvojen jälkivarustelun projektiin Itä-Helsinkiin ajalle 01.11 - 15.12.2022. Toimit osana jälkivarustelutiimiä ja tehtävänäsi on suorittaa erilaisia jälkivarustelun perusasennuksia. Työn kesto on alustavasti 1,5kk täysillä viikkotunneilla riippuen henkilöstä sek...

Tilaa työpaikkailmoitukset näillä hakuehdoilla sähköpostiisi

Uusi työpaikka, uusi työura

Katso avoinna olevat työpaikat

Täältä löydät Manpowerin avoinna olevat työpaikat.

Työpaikkailmoituksen yksityiskohtaiset tiedot näet klikkaamalla ilmoituksen otsikkoa. Työpaikkaa pääset hakemaan Hae nyt-kohdasta.

Täytä hakulomake ohjeiden mukaan. Voit hakea työpaikkaa joko täyttämällä hakulomakkeen tai yhdistämällä LinkedIn-profiilisi hakemukseen, minkä jälkeen lisäät hakemuksesi ja CV:si. Tarkista vielä esitäytetty lomake ja täytä puuttuvat kohdat.

Rekisteröidy työnhakijaksi

Rekisteröitymällä työnhakijaksi voit helposti jättää työhakemuksia, luoda työpaikkavahteja ja jättää avoimen hakemuksen. Saat sähköpostiisi tiedon, kun sinua kiinnostavia työmahdollisuuksia avautuu.

Aktivoi työpaikkavahti

Ota käyttöön työpaikkavahti ja saat heti tiedon sinua kiinnostavista työpaikkailmoituksista! Ota työpaikkavahti käyttöön klikkaamalla Paikkavahdit-painiketta. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy työnhakijaksi, jos sinulla ei ole vielä tiliä.