Avoimet työpaikat Kuusiokunnat

Hakuehdoilla löytyi 1 työpaikka
    • Alavus
    • Negotiable
    • Lähetetty 6 päivää sitten

    Sospro on kotimainen sosiaalialan ennakkoluuloton edelläkävijäyritys, joka tuottaa lastensuojelupalveluita. Unelmana on luoda palvelulle puitteet, jossa lapsi ja perhe ovat keskiössä ja samaan aikaan alan ammattilaisilla on parhaat olosuhteet ja mahdollisuudet työn tekemiseen sekä palvelun tuotta...

    Sospro Oy

Tilaa työpaikkailmoitukset näillä hakuehdoilla sähköpostiisi

Uusi työpaikka, uusi työura

Katso avoinna olevat työpaikat

Täältä löydät Manpowerin avoinna olevat työpaikat.

Työpaikkailmoituksen yksityiskohtaiset tiedot näet klikkaamalla ilmoituksen otsikkoa. Työpaikkaa pääset hakemaan Hae nyt-kohdasta.

Täytä hakulomake ohjeiden mukaan. Voit hakea työpaikkaa joko täyttämällä hakulomakkeen tai yhdistämällä LinkedIn-profiilisi hakemukseen, minkä jälkeen lisäät hakemuksesi ja CV:si. Tarkista vielä esitäytetty lomake ja täytä puuttuvat kohdat.

Rekisteröidy työnhakijaksi

Rekisteröitymällä työnhakijaksi voit helposti jättää työhakemuksia, luoda työpaikkavahteja ja jättää avoimen hakemuksen. Saat sähköpostiisi tiedon, kun sinua kiinnostavia työmahdollisuuksia avautuu.

Aktivoi työpaikkavahti

Ota käyttöön työpaikkavahti ja saat heti tiedon sinua kiinnostavista työpaikkailmoituksista! Ota työpaikkavahti käyttöön klikkaamalla Paikkavahdit-painiketta. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy työnhakijaksi, jos sinulla ei ole vielä tiliä.