Asentaja

Haemme Kuljetinhihnojen asentajia Tuusulassa sijaitsevalle toimipisteellemme. Asennuksia teemme asiakkaillamme ympäri Suomen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi mukavat työkaverit, sekä mielenkiintoisen työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen.

Työpaikan sijainti: 
Tuusula
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
2

Yritys

Helsingin Hihna Oy on Tuusulassa sijaitseva kuljetinhihnoja sekä niiden asennuksia myyvä yritys. Asennamme hihnoja koko Suomen alueella, mutta pääsääntöisesti Etelä-Suomessa.  Toimintamme jatkaessa kasvuaan haemme joukkoomme uutta työvoimaa hihnanasennukseen. Emme oleta, että olet alan ammattilainen, mutta työkalut pysyvät käsissäsi ja asenteesi on kohdallaan. Myös aliurakointi on mahdollista.

Työtehtävät

Kuljetinhihnojen asennus, huolto- ja korjaustyöt, tehtaissa, kierrätyslaitoksilla sekä ulkona avolouhoksilla. Työ pitää sisällään, hihnaliitoksen valmistelun, hihnojen asennuksen kuljettimeen, paikkaukset, sekä huollot. Työ sisältää myös paljon autossa istumista, sillä matkustatte työmaille eri puolille Suomea. Työmailla työskentelet yhden tai useamman muun asentajan kanssa. Työvälineinä käytätte erilaisia työkaluja ja koneita.

Työporukka

Töitä on paljon, mutta mukava työporukka sekä tuntuva korvaus menetetystä vapaa-ajasta auttavat jaksamaan.

Työn vaatimukset

Valmius lähteä asennuskeikalle lyhyelläkin varoitusajalla asiakkaillemme eri puolille Suomea, illat ja viikonloput mukaan lukien. Ajokortti on ammatissa välttämätön. Työssä tarvitaan myös yhteistyökykyä, sillä työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joissa toimit heidän ohjeidensa mukaan.

Koulutus

Ei vaadittua koulutusta. Työkokemus asennus ja- huoltotöistä, sekä metalli, -sähkö, tai muu ammattikoulutus katsotaan eduksi.

Palkkaus

Erittäin kilpailukykyinen.

Hakemukset vain sähköpostilla: irina@helsinginhihna.fi