Työnhaku ei ole keskeytynyt koronaviruksen takia!

​Meille ManpowerGroupissa työnhakijoidemme, henkilöstömme sekä asiakkaidemme terveys ja hyvinvointi ovat etusijalla. Epidemian vuoksi rekrytoijamme ovat siirtyneet etätyöhön ja vaikka koronavirus on muuttanut tapaamme toimia, on digitaalisten menetelmien käyttö jo entuudestaan tuttua. Käsittelemme työhakemuksia aivan kuten ennenkin ja poikkeuksellinen tilanne voi avata poikkeuksellisia uramahdollisuuksia.

Työnhakijana sinun on nyt siis hyvä huomata, että työtä on edelleen tarjolla. Koronan vaikutukset vaihtelevat toimialoittain, mutta monilla sektoreilla henkilöstötarve on suurempi kuin koskaan. Usein tarvitsemme osaavia tekijöitä pikaisellakin aikataululla eri pituisiin projekteihin, joten jos olet käytettävissä, esimerkiksi lomautusten aikana, niin rekisteröidy hakijaksi. Lisäksi suosittelemme seuraamaan ilmoitteluamme ja tilaamaan itsellesi hakuvahdin sivuiltamme – näin pysyt helposti ajan tasalla sinulle sopivimmista työtilaisuuksista ja uramahdollisuuksista.

Onneksi pystymme edelleen tukemaan sinua työnhaussa ja tavoitat meidät tavalliseen tapaan puhelimitse ja sähköpostitse. Noudatamme viranomaisten kehotusta välttää lähikontakteja, joten sinun kannattaa valmistautua videoyhteyden välityksellä tapahtuviin työhaastatteluihin. Työnhakuun ja mm. videohaastatteluihin liittyviä vinkkejä voit lukea Urapolku -blogistamme. Toivotamme sinulle onnea työnhakuun ja kestävyyttä poikkeuksellisessa keväässä. #Worksmart