Aarporaaja - Tevo Lokomo

Teollisuuden aitoa kumppanuutta - vuosikymmenestä toiseen

TEVO Oy on raskaaseen konepajateollisuuteen erikoistunut yksityinen koneenrakentaja, konsernin henkilöstömäärä on noin 200. Yritys on perustettu vuonna 1974 ja toimipisteet sijaitsevat Raahessa. Yrityksessä suoritetaan vaativia eriparihitsauksia, levytöitä, metallityöstöjä ja suuria kokoonpanotöitä. Palvelemme teräs-, sellu- ja paperi-, kemian-, offshore- ja laivanrakennusteollisuuden toimialoja.

TEVO LOKOMO Oy:n teräs- ja pronssivalimot valmistavat vaativia ratkaisuita laivanrakennus-, offshore-, kaivos-, teräs- ja energiateollisuudelle yli 100 vuoden kokemuksella. Tevo Lokomon toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Turengissa. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.tevo.fi.


Oletko pienestä asti haaveillut työskenteleväsi oikeasti isoilla koneilla ja työstäväsi todella isoja kappaleita? Kun koolla on väliä ja haluat kehittää osaamistasi ainutlaatuisessa ympäristössä niin kannattaa lukea eteenpäin!

Etsimme Tevo Lokomon Turengin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen

AARPORAAJAA

Työstä:

 • Käytössä on aarpora/avarruskone, akselin X-liike on 23 m
 • Työstettävät tuotteet ovat jopa 30-40 t painavia kappaleita, toivomme että sinulla on käyttökokemusta sekä hallinostureista että trukeista.
 • Heidenhain käyttöohjelma, kappaleiden kuvat joko paperisena tai sähköisenä. Käytössä Mastercam-ohjelmisto, jonka osaaminen katsotaan eduksi.
 • Kappaleiden työstöajat vaihtelevat noin 50-200+ tunnin välillä
 • Työaika ma-pe välillä kahdessa vuorossa (6-14/14-22)
 • Käytössä Teknologiateollisuuden TES, sopimuspalkkaus

Tiimistä:

 • Tiimissä työskentelevät alan todelliset ammattilaiset ja vahvat osaajat, vahva ja hyvä perehdytys tehtävään
 • Tiimi toimii itsenäisesti ja pääset osaltasi vaikuttamaan sekä työpäivien suunnitteluun että kappaleiden työstön suunnitteluun
 • Työ tarjoaa mahdollisuuden kehittymiselle ja uuden oppimiselle!

Toivomme:

 • Aikaisempaa kokemusta aarporaamisesta tai työskentelystä työstökeskuksella, sekä halua kehittyä tässä työssä
 • Kokonaisuuden hallintaa, mittatarkkuutta, kärsivällisyyttä ja huolellisuutta
 • Kokemusta kuvien lukemisesta.
 • Itsenäistä työskentelyotetta, tarvittaessa osaat kuitenkin pyytää apua
 • Osaat ottaa tiimin huomioon ja uskot siihen, että joustaminen puolin ja toisin saa kokonaisuuden toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla

Etsimme tiimiin myös sorvaajaa ja mikäli Sinulla on kiinnostusta, niin voit työskennellä myös molemmilla laitteilla! (Linkki hakuilmoitukseen)

Hakuohje:
Tärkeintä tässä haussa on se, että tiedämme Sinun olemassaolostasi! Voit hakea tehtävää oheisen hakulinkin kautta, sähköpostitse, soittamalla tai vaikka tekstiviestillä. Savumerkit ja etanaposti tavoittavat meidät huonommin, mutta tarvittaessa näitäkin voidaan koittaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat ManpowerGroupin
Sourcing Consultant Miia Sinkko, [email protected] tai 040 1930 347.
Recruitment Consultant Anu Erkkilä, [email protected] tai 040 5460 862

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, otathan meihin siis yhteyttä pian!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.