Account Manager

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Wilfa on vuonna 1948 perustettu norjalaisomisteinen perheyritys ja yksi johtavista pienkodinkoneiden toimittajista Pohjoismaissa. Wilfa Suomi on vahva 10 hengen myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen tiimi, jonka pääkonttori sijaitsee Espoossa. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli 11M€. Wilfa panostaa tuotteissaan muotoiluun, laatuun, turvallisuuteen ja innovatiivisuuteen. Haluamme tarjota erinomaisia arjen kokemuksia ja kestäviä tuotteita kotiin. Wilfa on alan johtava brändi Pohjoismaissa. Teemme päivittäin töitä visiomme ja arvojemme mukaisesti useiden laadukkaiden brändien parissa, kuten mm. Wilfa, E-Way, Ego ja Jordan.

Haluatko työskennellä laadukkaiden ilmalämpöpumppujen parissa? Tule työkaveriksemme Wilfalle. Meillä on haussa itsenäiseen ja tuloshakuiseen työhön tottunut myynnin ja jälkimarkkinoinnin ammattilainen

ACCOUNT MANAGER

Wilfa kasvaa Suomen ilmalämpöpumppumarkkinoilla laadukkailla Wilfa ilmalämpöpumpuilla, joissa on 7-vuoden takuu. Asiakaslupauksemme poikkeaa monesta kilpailijastamme ja meille tärkeintä ovat huippulaadukkaat tuotteemme sekä paras mahdollinen asiakaspalvelu. Olemme lähellä asiakkaitamme, ja toimimme luotettavasti ja nopeasti aina asiakkaittemme ehdoilla. Tässä tehtävässä ja toimenkuvassa osaaminen ilmalämpöpumppujen asennuksista sekä jälkimarkkinoinnista on edellytys menestymiselle. Olet myös uusasiakashankinnan osaaja ja asioiminen asennusyrittäjien kanssa on sinulle tuttua ja luontaista sekä huoltoon että myyntiin liittyvissä asioissa. Omalla alueellasi olet se, joka otat yhteyttä ja voitat uusia asiakkuuksia Wilfalle, ja osaamisellasi varmistat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen sekä menetyksellisen yhteistyön. Rakennat ja ylläpidät jakeluamme Wilfa ilmalämpöpumpuille alan asennusyrityksiin. Olet aktiivinen myyntitiimin jäsen ja sinulle on luontaista edetä kohti asetettuja tavoitteita. Meillä kaikki rakentavat onnistumisen kulttuuria ja menestyvää liiketoimintaa yhdessä tiimin ja asiakkaiden kanssa. Asuinpaikkasi voi olla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla tai Savossa.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tavoitehakuseille ja aktiiviselle henkilölle. Menestymisen elementteinä sinulla on yrittäjämäinen asenne ja olet työtä pelkäämätön ja vastuun kantava tiimipelaaja, joka haluaa rakentaa uutta kanssamme. Aiemmassa työssä luotu vahva verkosto ilmalämpöpumppuyrityksiin katsotaan eduksi. Ennen kaikkea haluat olla osana Wilfan menestystarinaa kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossamme.

Toivomme sinulta:

  • vahvaa kokemusta ilmalämpöpumppujen asennuksista, huolloista sekä jälkimarkkinoinnista
  • Tukesin kylmäalan hyväksyntä ja pätevyys
  • Taustaltasi voit työkokemukseltasi olla esim. ilmalämpöpumppu asennusyrittäjä, maahantuojan huoltovastaava, joka haluaa siirtyä myyntitöihin, tai esim. alan tukkurilla toimiva moniosaaja.
  • olet yrittäjäasenteen omaava, työtä pelkäämätön ja vastuun kantava tiimipelaaja.
  • haluat aidosti rakentaa uutta ja vauhdittaa myyntiämme
  • nautit haasteista ja haluat loistaa työssäsi, lisäksi asiat kuten systemaattisuus ja periksiantamattomuus ovat vahvuuksiasi
  • olet luotettava ja uskottava työssäsi, sekä pidät lupauksesi ja toimit asiakaslähtöisesti
  • eri IT sovellukset ovat tuttuja, mm. MS Office, kykenet myös oppimaan uusia sovelluksia
  • sinulla on ajokortti henkilöauton kuljettamista varten
  • englannin kielitaito on riittävän sujuvaa, ruotsin kielitaito on eduksi, mutta ei pakko

Me Wilfalla olemme mukavassa kasvuvauhdissa ja tarvitsemme lisää ammattilaisia kasvumme tueksi. Tarjoamme mahdollisuuden olla osana brändimme menestystä sekä monipuolisen mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta. Tässä tehtävässä pystyt myös luomaan itsellesi hyvän verkoston alan jälleenmyyjiin. Sinua odottaa mukava työyhteisö kansainvälisessä ympäristössä ja mahtava Suomen tiimi.

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 28.3.2024 osoitteessa www.experis.fi. Liitä mukaan hakemus ja CV:si, sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoa tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, [email protected], puh. 050 369 9464 ja Pirjo Levänen, [email protected], puh. 0400 238 418.