Accountant - Valmet

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Rakennamme jalkapallokentän kokoisia koneita, teemme kunnossapitoa kokonaisille tehtaille ja luomme innovatiivisia ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hyödyntämiseksi. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Lisätietoja www.valmet.com

Haemme asiakkaallemme uutta henkilöä

Accountant

rooliin kokoaikaiseen ja 1v 5kk kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tässä roolissa liityt osaksi 10 hengen luotonhallinta- ja myyntireskontratiimiä tarjoamaan taloushallinnon palvelua ja osaamista asiakkaille ympäri maailman. Työsuhteen ajan työnantajanasi toimii ManpowerGroup Oy ja jatko tehtävässä määräaikaisuuden jälkeen on mahdollinen. Työtä on mahdollista tehdä kolmesta Valmet toimipisteestä käsin (Järvenpää, Tampere tai Jyväskylä) ja osittain etänä.

Keskeiset työtehtävät:

 • Päivittäinen myyntireskontran hoitaminen, asiakassuoritusten kirjaukset

 • Luotonvalvonta ja asiakassaatavien seuranta

 • Kauden vaihteen tehtävät; avustava kirjanpito, täsmäytykset ja raportointi

 • Yhteistyö sidosryhmien, yhtiön muiden taloustiimien ja liiketoiminnan kanssa

 • Osallistuminen prosessien kehittämiseen ja uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoon (Infor LN)

Odotamme hakijalta:

 • Soveltuvaa tutkintoa kaupalliselta alalta, mielellään laskentatoimen parista (tradenomi tai KTK)

 • Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon ja/tai myyntireskontran parista

 • Tietämystä tilinpäätösstandardeista (IFRS)

 • Sujuvaa englannin kielen taitoa

 • Palveluhenkisyyttä ja proaktiivisuutta

 • Intoa oppia uutta globaalissa ja monipuolisessa työympäristössä

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Tulet osaksi ammattitaitoista ja uudistuvaa tiimiä, jossa kaikkien osaamista ja kokemusta arvostetaan. Tarjoamme mielenkiintoisen työmahdollisuuden niin kokeneelle uudistamiseen tähtäävälle taloushallinnon ammattilaiselle kuin uran alkuvaiheilla olevalle kansainvälisyydestä kiinnostuneelle kasvajalle.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta viimeistään 28.7. mennessä. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytoijat:

Oona Jakobsson, 040 185 8306, [email protected] (poissa 7.7.-9.7.)

Henri Repo, 044 7590 643, [email protected] (poissa 23.7.-15.8.)

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.