Accounts Receivable Specialist, Sanoma, Helsinki

Sanoma-konsernin juuret ovat Suomessa. Tarinamme alkoi uutislehti Päivälehden synnystä vuonna 1889. Nykyään Sanoma on johtava mediayhtiö Suomessa. Oppimateriaalain kustantaminen alkoi vuonna 1999, kun Sanoma osti WSOY:n. Siitä lähtien olemme viimeisen 20 vuoden aikana kasvattaneet yritysostoilla johtavaa eurooppalaista oppimisyhtiötämme. Meillä on oppimisratkaisuihin keskittyviä yhtiöitä yhdessätoista Euroopan maassa ja Sanoma Learning vastaa lähes 70% liiketoiminnastamme. Palveluksessamme on yli 4 500 ammattilaista ympäri Eurooppaa.

Olemme monikanavaisen median edelläkävijä ja kasvava oppimisyhtiö ja haluamme johtaa toimialamme kehitystä. https://www.sanoma.com/fi/

Etsimme nyt Learning & Media alalla toimivalle tunnetulle asiakkaallemme Sanomalle useita osaajia monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Erityisesti haussa on numerotarkka ja luotettava henkilö Accounts Receivable Specialist tehtävään vahvistamaan tulevaa tiimiämme Helsinkiin.

Tehtävässä vastuullasi on laaja-alaisesti taloushallinnon myyntireskontratehtäviä kuten laskutus, suoritusten käsittely, perintäprosessi sekä asiakastietojen käsittely konsernin toimintatapojen mukaisesti. Menestyksekäs tehtävän suorittaminen takaa yrityksien luottoriskien minimoinnin sekä optimoi kassavirran.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat

  • Suoritusten käsittely
  • Saatavien seuranta & kohdistus
  • Hyvityslaskut
  • Raporttien valmistelu ja analysointi
  • Perintäprosessin hallinnointi ja varmistaminen
  • Kuunvaihteen täsmäytykset

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi vähintään 1-3 vuoden kokemusta monipuolisista myyntireskontran ja taloushallinnon tehtävistä. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot. Odotamme myös järjestelmä- ja Excel-taitosi olevan erinomaiset. Eduksi katsomme erityisesti aiemman kokemuksen Microsoft Dynamics 365 -ohjelmasta sekä SAP-järjestelmästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa.

Rakennamme täysin uutta ja haluamme löytää oikeat henkilöt mukaan tälle matkalle. Arvostamme tulevissa työntekijöissämme positiivista draivia, ketterää oppimiskykyä sekä hyvää asennetta muutosta kohtaan. Automaatio eri muodoissaan on myös tullut mukaan työnkuvaan ja toivomme vähintäänkin positiivista ja avointa suhtautumista asiaan, mielellään myös intoa kehittää sitä yhdessä meidän kanssamme. Kulttuurimme on dynaaminen ja etsimme henkilöitä kenellä tämä energiataso kohtaa arjessa. Käsittelemme paljon numeroita ja dataa, joten odotamme tulevien osaajien myös hahmottavan kokonaisuuksia näiden takaa. Etsimme osaajaa, jota kuvaavat sanat flexible and agile - arjen tarkkuutta unohtamatta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, missä pääset osaksi kehittyvää ja eteenpäin suuntaavaa työyhteisöä. Tässä tehtävässä saat olla mukana kehittämässä toimintamalleja asiantuntijoiden kanssa sekä kasvattamaan tiimissä tapahtuvaa yhteistyötä. Saat tueksesi osaavan ja aidosti kehittyvän organisaation, jossa aidosti tuetaan kollegaa ja halutaan kehittyä yhdessä.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Kati Mäkinen [email protected] +358403530257

Recruitment Consultant Laura Parviainen [email protected] +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.