Aluemyyntipäällikkö

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Elfa tarjoaa säilytysratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiin koko elämän ajan. Valikoimaamme kuuluu räätälöitäviä liukuovia sekä seinälle ripustettavia ja vapaasti seisovia vaatekaappien sisusteita. Vaalimme kestävää kehitystä, toimivaa designia ja korkeaa laatua.

Yrityksemme perustettiin vuonna 1948 ja se on vuodesta 1999 lähtien ollut osa The Container Storea, joka on Yhdysvaltojen suurin säilytystuotteiden vähittäismyyntiketju. The Container Store on listattu New Yorkin pörssissä. Elfalla on kolme tuotantolaitosta ja kahdeksan myyntiyhtiötä Euroopassa. Konsernin tilivuoden 2020 raportoitu liikevaihto oli noin 1 155 MSEK ja sillä oli tilivuoden 2020 lopussa 438 työntekijää. Pääkonttori sijaitsee Malmössä. Elfa Finland Oy:n liikevaihto on vajaa 4 miljoonaa euroa. Lisätietoa meistä: www.elfa.fi.

Kiinnostaako sinua myynnin tehtävä laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden parissa? Haluatko työskennellä mielenkiintoisen jälleenmyyntikentän kanssa? Innostutko tuloksen tekemisestä? Teetkö töitä hyvällä huumorilla ja positiivisella asenteella?

Haemme vakituiseen tehtävään asiakaslähtöistä

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Pohjois-Suomeen

Tehtävässä vastaat Elfan tuotteiden ja ratkaisuiden myymisestä nimetyille jälleenmyyntiasiakkaille Pohjois-Suomen alueella (Etelä-Pohjanmaa - Keski-Pohjanmaa - Pohjois-Savo - Pohjois-Karjala -akselilta ylös pohjoiseen). Edistät oman alueesi asiakassuhteiden kehittymistä positiivisesti, osallistut messutapahtumiin ja näyttelypäiviin sekä toteutat kampanjoita ja muita myynninedistämistoimenpiteitä. Autat ja koulutat jälleenmyyjiämme sekä rakennat ja vastaat brändimme mukaisesta näyttelytoiminnasta. Rakennat myös uusia asiakassuhteita ja ymmärrät, miten tuoda lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan. Tehtävässä raportoit Suomen myyntipäällikölle.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta ja näyttöjä onnistumisista vastaavissa myynnin tehtävissä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tai tekninen koulutus)
  • pitkäjänteistä, ratkaisukeskeistä ja itsenäistä työskentelyotetta
  • määrätietoista, oma-aloitteista ja positiivista asennetta
  • hyviä yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä työskennellä tarvittaessa myös englannin kielellä

Aikaisempi kokemus jälleenmyyntikentän kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. Toiveena asuinpaikallesi on joko Keski- tai Pohjois-Suomi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen myynnin tehtävän huipputuotteiden ja -ratkaisuiden parissa. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen, jota pääset kehittämään osana ammattitaitoista tiimiä. Pääset osaksi myyntiorganisaatiota, joka tukee ja kannustaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Tiimimme toimintaa kuvaa tekemisen meininki, rentous ja hyvä huumori.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 8.2.2022 osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, [email protected] ja Henrik Grönqvist, puh. 050 3699464, [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.