Aluemyyntipäällikkö

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Fristads Finland Oy tarjoaa työvaateratkaisuja ja -palveluja kaikille suomalaisille yrityksille ja organisaatioille. Vuoden 2021 alussa Fristads-työvaatteet ja Leijona-työvaatteet yhdistyivät yhden organisaation alle ja yritys toimii nyt nimellä Fristads Finland Oy. Fristads Finland on osa Fristads Kansas Leijona Euroopan organisaatiota ja kuulumme Hultafors konserniin.

Haemme Fristads Finland Oy:lle Pohjois-Suomeen

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Aluemyyntipäällikkönä kehität aktiivisesti vahvalla omalla panoksellasi vastuualueesi myyntiä. Tehtävänäsi on pitää tiivistä yhteyttä jälleenmyyjiin, huolehtien myymälöiden ylläpidosta, kampanjoista ja tuoteavusta. Lisäksi käyt loppuasiakkaiden luona yksin sekä yhdessä jälleenmyyjien kanssa.

Odotamme sinulta

- aiempaa myyntikokemusta
- itseohjautuvaa työskentelyotetta tiimitaitoja unohtamatta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- ajokorttia

Mitä tarvitset

- hyviä vuorovaikutustaitoja ja tilannetajua
- positiivista uteliaisuutta sekä ratkaisukeskeistä asennetta
- tuloshakuisuutta
- hyviä tietoteknisiä taitoja

Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan ajankäyttöösi
- jatkuvasti kehittyvän brändin ja tuotteet
- kansainvälisen työympäristön kehittymismahdollisuuksineen
- ammattitaitoisen ja innostavan työyhteisön tuen

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi kyseiseen tehtävään osoitteessa www.experis.fi viimeistään 6.6.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Emma Montell p. 040 775 3231 tai [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.