Aluepäällikkö

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.


Haluatko olla mukana luomassa parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta? Pohjoismaiden suurimpana rakennusautomaatiotuotteiden valmistajana, tuotteillamme on merkittävä rooli kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa. Olemme yli 40 vuoden ajan kehittäneet ja valmistaneet korkealaatuisia automaatiotuotteita, joiden avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat OUMAN automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.


Etsimme nyt ALUEPÄÄLLIKKÖÄ
vahvistamaan tiimiämme Uudellamaalla.

Tiimisi vastaa Ouman tuotteiden, projektien ja palvelujen myynnistä sekä toteutuksesta Uudenmaan alueella. Tiimiisi kuuluu asiakaspäälliköitä ja projektitoiminnasta vastaava osasto. Yhteensä tiimiläisiä on noin 10. Olet lisäksi olennainen osa Rakennusautomaatioliiketoiminnan johtoryhmää.

Tehtävässäsi vastaat alueesi tuloksellisesta toiminnasta niin myynnin, tarjousten kuin projekti-toteutusten osalta. Tehtävääsi kuuluu myös aktiivinen myyntityö yhdessä muiden asiakasvastaavien kanssa. Alueesi asiakaskuntaa ovat rakennusautomaatioyritykset, kunnat ja kaupungit, kiinteistön-omistajat, huoltoyhtiöt sekä useat LVI- prosessien kanssa työskentelevät urakoitsijat.

Vastuullesi kuuluu projektitoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvät alueilla käytössä olevat järjestelmät. Tyypillisesti keskitymme pieniin ja keskisuuriin saneerausprojekteihin.

Olet luonteeltasi tuloshakuinen tiimipelaaja. Haluamme sentterin, maalivahdin ja valmentajan, emme satasen sprintteriä tai diktaattoria. Vaikka työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön, vaatii se myös läsnäoloa ja asiakastapaamisia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
Sinulla on kaupallista kokemusta ja myynnillinen asenne sekä vankkaa osaamista rakennus-automaatiosta tai LVI-toimialalta. Sinulla tulisi olla kokemusta myös projektiliiketoiminnasta. Tulet hyvin toimeen suomen kielen lisäksi englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työskentelet kokeneen ja itsenäisen tiimin kanssa, joten aiempi esimieskokemus ei ole välttämätön.

Tarjoamme
Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, rennon työilmapiirin sekä asiantuntevat kollegat. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut, ja myös lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, hierontaetu sekä työsuhdepyöräetu ovat tukemassa hyvinvointiasi.

Keskisuuren suomalaisen yrityksen tarjoaman urakehityksen lisäksi olemme osa ruotsalaista monialayritystä Ernströmgruppenia, mikä avaa mahdollisuuksia monipuolisille urapoluille myös kansainvälisesti.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Haastattelut alkavat viipymättä, joten lähetäthän hakemuksesi heti! Lisätietoja voit kysyä: Sari Pertola-Kupiainen, Senior Recruitment Consultant, [email protected] tai +358 50 406 2465, ti 16.5. klo 12-13, ke 17.5. klo 15-16, ja ma 22.5. klo 9-10.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

OUMAN-konserni on 40 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Olemme osa ruotsalaista yli 100-vuotiasta Ernströmgruppen perheyritystä. Konserniin kuuluu yli 40 sisaryritystä, joiden palveluksessa työskentelee yhteensä 1,300 työntekijää. OUMAN tarjoaa ratkaisuja asukkaille, kiinteistöjen omistajille, isännöitsijöille, urakoitsijoille, suunnittelijoille ja laitevalmistajille ympäri Eurooppaa. Meillä on laaja valikoima säätimiä, kenttälaitteita sekä rakennusautomaatioratkaisuja ja tuotamme vuosittain yli 1,5 miljoonaa tuotetta. Olemme edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa ja hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. OUMAN-konserni työllistää noin 300 ammattilaista ja liikevaihto on yli 45 miljoonaa euroa. Yrityksellämme on Suomessa 4 toimipaikkaa ja kenttäorganisaatiossamme työskentelee ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa ja Tallinnassa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa. Lisätietoja: www.oumangroup.com, www.ouman.fi. Voit seurata meitä myös LinkedInissä, Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa.