Area Manager

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.At the Essilor Group our mission is to help people see more, be more and live life to its fullest. Our groundbreaking products correct, protect and frame the beauty of our most precious sensory organ - our eyes. By combining our expertise in lens technology and eyewear manufacturing, a portfolio of brands that consumers love, and global distribution capabilities, we enable people everywhere to learn, to work, to express themselves, and to fulfill their potential.

We are home to the most loved and widely-recognized vision care and eyewear brands in the world. Our proprietary eyewear brands include Ray-Ban, Oakley, Costa, Vogue Eyewear, Persol, and Oliver Peoples, complemented by over 20 prestigious licensed brands. Our advanced lens technologies include Varilux, Crizal, Eyezen, Stellest, and Transitions. We offer superior shopping and patient experiences with a network of 18,000 stores including world-class retail brands like Sunglass Hut, LensCrafters, Salmoiraghi & Viganò, and GrandVision

Oletko optisen alan sekä myynnin ammattilainen, ja janoat uusia mielenkiintoisia haasteita? Nyt sinulla voi olla elämäsi mahdollisuus käsillä. Etsimme nimittäin maailman johtavalle optisten linssien valmistajalle Essilor Oy:lle uutta henkilöä tehtävään

AREA MANAGER.

Tässä itsenäisessä ja vastuullisessa tehtävässä tulet vastaamaan Essilor Oy:n myynnistä laajasti koko Suomen alueella. Myyt optisten linssien tuotteita oman alueesi optikkoliikkeille, eli kyseessä on tukkumyyntitehtävä. Työ vaatii pitkäjänteistä ja konsultoivaa otetta myyntiin. Tavoitteena on pystyä niin hallitsemaan Essilor Oy:n laaja tuotevalikoima, kuin myös pystyä tukemaan asiakkaitasi heidän tavoitteissaan. Tehtävänkuvaasi tulee sisältymään mm:

  • Myynti olemassa oleville sekä uusille asiakkaille
  • Sopimusneuvottelut
  • Asiakassuhteiden hallinta, segmentointi ja priorisointi omalla alueellasi
  • Asiakkaiden (tuote)koulutus ja konsultointi
  • Myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä markkinoinnin kanssa
  • CRM- järjestelmän hyödyntäminen myyntityössä
  • Oman tuote- ja kampanjatietoisuuden ylläpitäminen
  • Varmistaa asiakkaiden ensiluokkainen palvelu

Työskentelet osana kolmen hengen tiimiä, jossa työskentelee itsesi lisäksi toinen Area Manager, sekä tiimin esihenkilö, joka vastaa myynnistä isoille ketjuliikkeille. Oman tiimisi lisäksi työskentelet sujuvasti myös muiden sisäisten sidosryhmien kuten Essilor Oy:n markkinoinnin, asiakaspalvelun sekä logistiikan kanssa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Kyseessä on myyntityö, joten se vaatii luonnollisesti matkustamista asiakkaiden luona. Muun jäljelle jäävän työaikasi voit käyttää joustavasti joko kotoa tai yrityksen Helsingin toimistolta käsin. Toivomme, että asut Etelä- tai Keski-Suomessa, sillä näillä alueilla on myös suurin myyntipotentiaali.

Millaista henkilöä sitten etsimme tehtävään? Sinulta tulisi jo löytyä työskentely- tai koulutustaustaa optiselta alalta. Kokemus myynnillisistä tehtävistä on myös ehdoton vaatimus.

Sinulla on hyvät eväät menestyä tehtävässä, jos omaat itsenäisen ja itseohjautuvan tavan tehdä töitä, ja sanayhdistelmä "vapaus ja vastuu" eivät pelota, vaan enemmänkin innostavat sinua. Olet näiden lisäksi hyvä hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia ja omaat hyvät vuorovaikutus- sekä ongelmanratkaisutaidot. Pystyt myös sietämään muutoksia ja yllättäviä tilanteita.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen- sekä englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on myös etu. Myyntityö tapahtuu pääasiassa suomen kielellä, mutta englanti on Essilor Oy:n virallinen työkieli. Ajokortti tulisi löytyä, jotta pääset matkustamaan joustavasti.

Nyt on upea mahdollisuus päästä työskentelemään maailman johtavaan optisia linssejä valmistavaan yritykseen, joka on oman alansa edellä kävijä mm. tutkimuksen ja kehityksen osalta. Tehtävä on todella monipuolinen ja haastava, joten kyllästymään et varmasti pääse. Kuten jo kerrottua, tehtävässä yhdistyvät olennaisesti vapaus ja vastuu, sillä työ on hyvin itsenäistä, ja saat vapaasti luoda omat aikataulusi. Yksin ei tarvitse silti olla, sillä toimit osana tiimiä ja muiden sidosryhmien kanssa. Palkkausmalli on kiinteä palkka + kvartaalibonukset. Työsuhde-etuna mm. laaja työterveyshuolto.

Jos tehtävä kiinnostaa sinua, niin laita viipymättä työhakemus meille matkaan, ja muista liittää mukaan oma CV:si sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaikaa on 26.6 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Experiksen Senior konsultti Juhani Äikäs, 040 5727 556, [email protected]