Area Sales Manager

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Reka Kaapeli on osa Nexans Groupia, jossa teemme työtä kestävän tulevaisuuden puolesta, tukien osaltamme digitalisaatiota ja kestävää energiantuotantoa. Tällä hetkellä meillä työskentelee noin 270 ammattitaitoista rekalaista Reka by Nexans -kaapelituotteiden parissa. Olisitko sinä yksi meistä?

Oletko kiinnostunut asiakkuuksien ja myynnin kehittämisestä kansainvälisessä ympäristössä? Haemme nyt Reka Kaapelille ulkomaan myynnin tiimiin uutta jäsentä tehtävään:

Area Sales Manager

Toimit tehtävässä osana pohjoismaista tiimiä, vastaten Baltian ja Irlannin alueiden asiakkuuksista ja myynnistä. Tehtävä painottuu enemmän asiakkuudenhallintaan, saat hoitoosi asiakassalkun, johon kuuluu sähköverkkoyhtiöitä sekä sähkötuotetukkureita. Myyt asiakkaillesi Rekan laadukkaita ja kestäviä kaapelituotteita, joita käytetään mm. uusiutuvassa energiantuotannossa, verkonrakennuksessa ja teollisuudessa.

Verkostoidut sujuvasti asiakkaiden kanssa ja kartoitat uusia myynnin mahdollisuuksia. Vastaat oman alueesi tarjousten teosta, tender-prosessien hoitamisesta, sopimusneuvotteluista sekä myynnin ennusteista. Tehtävä on itsenäinen, mutta saat tarvittaessa apua esihenkilöltäsi, muulta myyntitiimiltä sekä Rekan omilta asiantuntijoilta.

Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista, arviolta muutaman päivän kuukaudessa. Tässä voi olla vaihtelua, ja matkustamisen määrään vaikuttaa myös se, mikä on oma tapasi toimia ja miten järjestät asiat asiakkaidesi kanssa. Reka Kaapelilla on viihtyisät toimitilat Hyvinkäällä. Voit tässä tehtävässä työskennellä joustavasti niin kotoa kuin toimistolta käsin. Toivoisimme sinun kuitenkin käyvän toimistolla ensimmäisinä kuukausina muutaman kerran viikossa, ja sen jälkeen keskimäärin ainakin kerran viikossa.

Mitä odotamme sinulta

Etsimme tehtävään myynnin ammattilaista, jolta löytyy jo näyttöjä vaativien myynti- sekä tarjouskilpailuprosessien hoitamisesta BtoB- puolella. Kokemus kansainvälisestä kaupasta ja teknisistä aloista katsotaan eduiksi tehtävään.

Tehtävässä korostuvat seuraavat ominaisuudet: Oma-aloitteisuus, itsenäisyys, tuloshakuisuus, analyyttisyys sekä hyvät sosiaaliset- ja verkostoitumistaidot. Odotamme sinulta näiden lisäksi myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Pohjoismaisten kielten osaaminen lasketaan eduiksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjolla on nyt aidosti kansainvälinen, vastuullinen sekä itsenäinen tehtävä asiakkuuksienhallinnan ja myynnin parissa. Pääset edustamaan Reka by Nexansin laadukasta tuoteperhettä, ja edistämään omalta osaltasi vihreää siirtymää osana uusiutuvan ja kestävän energian hankintaketjua.

Työntekijämme saavat mm. lounas- ja työsuhdepyöräedun, tukea liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen sekä kattavan työterveyshuollon ja laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tähän tehtävään maksetaan kiinteä kuukausipalkka + vuosibonus. Autoetu mahdollinen.

Videolta kuulet rekalaisten omin sanoin millaista työskentely meillä on:

https://youtu.be/xF1FtBB2KPY

Kiinnostuitko?

Lähetä tehtävään hakemus ja CV:si viimeistään 31.5 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Senior Recruitment Consultant Juhani Äikäs, 040 5727 556 / [email protected].

Reka Kaapeli Oy on kuulunut yli 60 vuotta kaapeliteollisuuden eturiviin. Nexansin keskeinen rooli sähköistämisessä on jatkunut yli vuosisadan ajan ympäri maailman. Haluamme saavuttaa yhdessä kunnianhimoisen tavoitteemme - Electrify the future. Nexans Groupilla, jolla on noin 28 000 työntekijää 42 maassa, teemme tietä uuteen maailmaan, jossa turvallinen, kestävä ja hiilidioksidipäästötön sähkö on kaikkien saatavilla.

Nexans Group on johtava kaapelijärjestelmien suunnittelussa ja valmistuksessa neljällä pääliiketoiminta-alalla: Power Generation & Transmission, Distribution, Usage and Industry & Solutions. Kaikki Reka by Nexans -kaapelit valmistetaan Suomessa uusiutuvalla energialla. Voit tutustua tarkemmin Reka by Nexansin tuotteisiin verkkosivuillamme: www.reka.fi.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.