Asentaja


Etsimme asiakkaallemme Vaasan Kuljetuskanavat Oy:lle määräaikaiseen työsuhteeseen


ASENTAJIA Kemin Lämpölaitosprojektiin 1.2.2023 alkaen


Etsimme jalat maassa olevia Tekijä-tyyppejä, joilla pysyy työkalut (porakone, pulttikone) käsissä ja joiden asenne on rautaa! Toivomme sinulta löytyvän työturvallisuuskortti ja tulityökortti, plussaa on, jos sinulta löytyy myös ensiapukortti. Eduksi katsomme kokemuksen mekaanisesta ja metallipuolen asennuksesta sekä hitsaustaidon.


Persoonan osalta etsimme henkilöä, joka kantaa vastuun omasta työstään ja on oppimiskykyinen. Järjestelmällinen työskentelytapa on tärkeää ja takaa sen, että lopputulos on laadukas ja työ pysyy aikataulussa. Positiivinen "Onnistuu!"-asenne on ehdotonta plussaa!


Työt alkavat 1.2.2023 ja projektin arvioitu kesto on 5-6 kuukautta. Työaika on 40 h/vko ja työ tehdään päivisin klo 7-19. Projektin aikainen majoitus on järjestetty sitä tarvitseville. Työsuhteessa noudatetaan Metalliliiton työehtosopimusta, palkkaus työehtosopimuksen mukaan. Hyvälle tekijälle aina löytyy uusia työmahdollisuuksia, uusia projekteja.

Hakeminen
Haethan tehtävää oheisen Manpowerin linkin kautta, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Niina Kronqvist [email protected] tai 040 516 9903.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.