Asiakasneuvoja elokuusta 2022 alkaen


Etsitkö syksyksi töitä? Tässä on mahdollisuutesi!

Lähde ASIAKASNEUVOJAKSI elokuusta alkaen hyvämaineiselle asiakkaallemme Turussa.

Etsimme finassi- ja rahoitusalan asiakkaamme asiakaspalvelutiimiin uusia asiakasneuvojia määräaikaiseen työsuhteeseen elokuusta 2022 - helmikuuhun 2023. Myös mahdollisuus jatkoon löytyy!

Työssä vastaat asiakkaiden puheluihin ja autat heitä eri tilanteissa. Sinulle annetaan kattava koulutus työsuhteesi aluksi, joka on heti palkallista aikaa! Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin aamusta-alkuiltaan ja töitä tehdään asiakkaamme viihtyisistä tiloista käsin.

Etsimme tehtävään henkilöitä, jotka haluavat työskennellä puhelinasiakaspalvelun parissa. Voit olla asiakaspalvelu-uraasi aloitteleva tai jo kokeneempi tekijä, otamme hakemuksia mielellämme vastaan eritaustaisilta henkilöiltä!

Tässä työssä tarvitset:
- vahvaa asiakaspalveluhalukkuutta
- itsenäiseen työhön sopivaa asennetta
- hyvää paineensietokykyä

Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen osaamista sekä luontevia IT-taitoja järjestelmäpuolelta. Myös sinun tulee osata ottaa vastaan myös englanninkielisiä puheluita.

Työsuhteessa noudatetaan alan työehtosopimusta.

Kiinnostuit ja miten hakea?

Hae tehtävään Manpowerin hakulinkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Toivomme sinulta vähintään CV:tä sekä mahdollisesti myös hakemuskirjettä.

Täytämme paikat jo hakuajan aikana sopivien henkilöiden löytyessä, joten mikäli ilmoitus herätti mielenkiintosi ja tunnistit itsesi juuri sopivaksi tehtävään, laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan!

Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Miia Sinkko p. 040 1930 347 tai [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.