Asiakaspäällikkö

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.


Haluatko olla mukana luomassa parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta? Pohjoismaiden suurimpana rakennusautomaatiotuotteiden valmistajana, tuotteillamme on merkittävä rooli kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa. Olemme yli 40 vuoden ajan kehittäneet ja valmistaneet korkealaatuisia automaatiotuotteita, joiden avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI-prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat OUMAN automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.


Etsimme nyt kahta
ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

  1. Vahvistamaan tiimiämme Etelä-Suomen alueella.

Asiakaspäällikkönä vastaat itsenäisesti rakennusautomaatio- ja palvelutuotteiden myynnistä kiinteistöyhtiöille, kunnille sekä urakoitsijoille. Tehtäviisi kuuluu nykyisten asiakassuhteiden kehittäminen ja syventäminen, uusasiakashankinta ja tarjouslaskenta.

Työ on pääosin liikkuvaa ja työtä tehdään niin toimistolla kuin asiakkaankin toimitiloissa. Osittainen etätyöskentely on myös mahdollista. Myyntialueesi on Etelä-Suomi. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työssä asiakasrajapinnassa rakennusautomaatioalan vakavaraisessa ja kotimaisessa yrityksessä huipputuotteiden parissa.


2. Vahvistamaan valtakunnallista Avainasiakastiimiä.


Avainasiakaspäällikkönä vastaat itsenäisesti rakennusautomaatio- ja palvelutuotteiden myynnistä Energia- ja verkkoyhtiöille. Olet myös mukana kehittämässä uusia asiakaskohtaisia ratkaisuja ja palvelukonsepteja yhdessä asiakkaan ja tuotekehityksemme kanssa. Tehtäviisi kuuluu nykyisten asiakassuhteiden kehittäminen, syventäminen ja erityisesti uusasiakashankinta. Arvostamme aiempaa kokemusta kaukolämpöalalta.

Työ on pääosin liikkuvaa ja työtä tehdään niin toimistolla kuin asiakkaankin toimitiloissa. Osittainen etätyöskentely on myös mahdollista. Myyntialueesi on Koko Suomi. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työssä asiakasrajapinnassa rakennusautomaatioalan vakavaraisessa ja kotimaisessa yrityksessä huipputuotteiden parissa.

Tehtävissä menestyäksesi

Sinulla on näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä kentällä sekä kykyä solmia ja syventää asiakassuhteita. Haluat kehittyä rakennusautomaatioalan ammattilaiseksi. Mahdollisesti olet jo toiminut samassa asiakasrajapinnassa. Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä rakennusautomaatiosta ja LVI-tekniikasta. Käytössäsi on oma auto. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Perkkaalla osoitteessa Itsehallintokuja 6.

Toivomme

Sinun olevan tuloshakuinen, itseohjautuva, palveluhenkinen ja motivoitunut oppimaan uutta. Kykenet toimimaan itsenäisesti asiakasrajapinnassa. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomenkielisiä, joten toivomme että puhut sujuvaa suomea. Hallitset myös englannin kielen.

Tarjoamme

Joustavat työajat ja osittaisen etätyömahdollisuuden, rennon työilmapiirin sekä asiantuntevat kollegat. Kattavat työterveyshuollon palvelut, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, hierontaetu sekä työsuhdepyöräetu ovat tukemassa hyvinvointiasi.

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experis Finlandin kanssa. Haastattelut alkavat viipymättä, joten lähetäthän hakemuksesi heti! Huomaathan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia. Lisätietoja voit kysyä: Sari Pertola-Kupiainen, Senior Recruitment Consultant, [email protected] tai +358 50 406 2465.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

OUMAN-konserni on 40 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Olemme osa ruotsalaista yli 100-vuotiasta Ernströmgruppen perheyritystä. Konserniin kuuluu yli 40 sisaryritystä, joiden palveluksessa työskentelee yhteensä 1,300 työntekijää. Ernströmgruppenin tavoitteena on kehittää omistamiaan yrityksiä kohti digitaalista ja kestävää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat ja laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain yli 1,5 miljoonaa tuotetta. Toimitamme asiakkaillemme kaiken mitä automaatiourakoitsija tarvitsee LVI- prosessien ohjaukseen ja meillä on laaja valikoima säätimiä, kenttälaitteita sekä rakennusautomaatioratkaisuja. Olemme edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa ja hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. Meillä yhdistyvät suunnittelutoimisto ja tuotanto tehokkaassa yhteistyössä. Autamme myös asiakkaitamme kehittämään uusia konsepteja, kehitämme konsepteista tuotteita ja valmistamme ne itse.

OUMAN-konserni työllistää yhteensä melkein 300 ammattilaista ja liikevaihto on 42 miljoonaa euroa. Meiltä löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko rakennusautomaation asiantuntijoita. Yrityksellämme on Suomessa 5 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Raumalla, Espoossa, Turussa ja Rovaniemellä. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme ja tytäryhtiöissämme työskentelee ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa ja Tallinnassa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa. Lisätietoja: www.oumangroup.com, www.ouman.fi. Voit seurata meitä myös LinkedInissä, Instagramissa ja Facebookissa.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.