Asiakaspäällikkö, Cramo Finland Oy

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla. Palvelemme kaikkia rakennus- ja muun teollisuuden asiakkaita.

Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä n. 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Boels-Cramo -konsernia. Olemme alamme johtavia tekijöitä Euroopassa. Boels-Cramolla on toimintaa 17 maassa ja 750 toimipisteessä, joista 200 sijaitsee Pohjois-Euroopassa.

Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa! Etsimme asiakaspäällikköä Pääkaupunkiseudulle.

TOIMENKUVASI

Asiakaspäällikkönä vastaat nimettyjen asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä kaikkien Cramo palvelujen osalta omalla myyntialueellasi. Asiakaskäynnillä tehtäväsi voi olla esimerkiksi asiakkaiden opastamista Cramo-palvelujen käytössä sekä palvelujen toimivuuden varmistamista sekä uusien asiakkaiden hankkimista. Toiminta-alueesi on pääkaupunkiseutu ja asemapaikkasi Vantaan Åbyssä.

Asiakaspäällikkönä toimit osana kunnianhimoista myyntitiimiä, jolla on aito halu voittaa. Voittamisen mahdollistajana sinulla on Cramon johto sekä muu joukkue, joka koostuu mm. toimipisteissä sekä asennuksessa työskentelevistä cramolaisista. Työssäsi tuotat asiakkaillesi parhaat ratkaisut asiakaslähtöisesti, rakentaen pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita sekä tuot omalla ammattitaidollasi aitoa lisäarvoa.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Ollaksesi aito cramolainen myynnin ammattilainen sinun tulee olla tiedonhaluinen, aktiivinen ja kilpailuhenkinen. Tekemisestäsi paistaa suunnitelmallisuus ja pystyt tekemään tarvittaessa myös rohkeita päätöksiä. Ymmärrät, että raportointi on sinulle työkalu ja osaat hyödyntää sitä työssäsi. Lisäksi odotamme sinulta

  • alueen rakennusliiketoiminnan tuntemusta
  • myyntikokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
  • kaupallista tai teknillistä koulutustaustaa
  • innostunutta ja myynnillistä työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja ja joustavuutta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • mahdollisuutta käyttää omaa autoa
  • valmiutta käyttää MS Office -ohjelmia

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia - ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Meistä jokaisesta löytyy erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta: Attitude, Boels as One sekä Commitment.

Olemme motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.

HAE MUKAAN!

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 26.1.2022 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat maanantaisin klo 12 - 14 välillä Juha Westerlund, [email protected], puh. 040 723 7205 sekä arkisin klo 9 - 16 välillä Experiksen senior konsultti Juhani Äikäs, [email protected], 040 5727 556.