Asuntomanageri

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Asuntosäätiö mahdollistaa hyvää asumista ja onnellisia koteja. Kehitämme turvallisia, kohtuuhintaisia ja kestäviä asuinympäristöjä. Olemme yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Tarjoamme noin 18 000 kotia 33 paikkakunnalla, asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon.

Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille. Asuntosäätiö ei tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

Haemme ASUNTOMANAGERIA määräaikaiseen tehtävään vahvistamaan teknisen isännöinnin tiimiämme.  

Asuntomanagerina toimit teknisenä asiantuntijana ja olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että asuntomme ovat hyvässä kunnossa ennen uusien asukkaiden muuttoa. Tehtävässäsi tarkastat myyntiin vapautuvien asuntojen kunnon, teetät niihin tarvittaessa korjauksia ja varmistat, että asunto on valmis vastaanottamaan uudet asukkaat. Tuotat asuntomyynnillemme ajantasaista tietoa asuntojen kunnosta sekä niihin mahdollisesti tehtävistä korjauksista. Vastaat myös siitä, että myynti sekä uudet asukkaat ovat tietoisia korjausten aikatauluista. Teet tiivistä yhteistyötä tiimisi kollegoiden sekä Asuntosäätiön myyntitiimin kanssa.    

Olet etsimämme kollega, jos asiakaslähtöinen ajattelu ja erinomainen palveluasenne ovat ytimessäsi. Tehtävässä onnistuminen vaatii ongelmaratkaisukykyä, kustannustietoisuutta sekä hyviä ajanhallintataitoja. Selvität asuntokorjausten rakennustekniset tarpeet ja varmistat, että korjaukset toteutetaan suunnitellussa aikataulussa. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai rakennusalan koulutus. Katsomme eduksi kokemuksen rakennusteknisistä töistä sekä etenkin eri kokoisten asuntokorjausten toteutuksesta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi asumisen ammattilaisten joukkoon Asuntosäätiölle! Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, yhteinen arvopohja ja asiakaskeskeinen ajattelu. Olemme ihmisläheinen työpaikka, jossa toisten auttaminen, yhteisöllisyys ja hyvät työkaverit ovat vahvuuksiamme. Tavoitteenamme on tarjota henkilöstöllemme työpaikka, jossa pääsee uudistumaan ja kehittymään yhdessä kollegojen kanssa. 

Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen sekä merkityksellisen roolin vastuullisessa kiinteistöliiketoiminnassa. Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten tavallista laajemmat työterveyspalvelut sekä käyttöoikeus toimitilojemme kuntosalille ja loma-asuntoomme Siuntion Pickalassa. Tarjoamme lisäksi joustavan työajan sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Espoon Tapiolassa. 

Tehtävä on määräaikainen, kestäen arviolta syyskuun 2024 loppuun saakka. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 21.4.2024. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Tutustumme hakemuksiin ja otamme yhteyttä sopiviin hakijoihin jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa ylläpitopäällikkö Timo Helvelahti. Tavoitat Timon parhaiten joko 12.4. klo 9-11 välillä tai 15.4. klo 12-16 välillä soittamalla numeroon 020 161 2273.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.